Breaking News
19 Αυγούστου 2022

Τη μεγάλη ικανοποίησή του για το γεγονός ότι πέτυχε όλους τους στόχους που είχε θέσει για τη φετινή σεζόν εξέφρασε ο Χρήστος Φραντζεσκάκης.

 

Μετά από την εξαιρετική του παρουσία στον τελικό της σφυροβολίας και την κατάκτηση της 6ης θέσης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου ο Χανιώτης σφυροβόλος ανέφερε – σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ – τα εξής: «Τελικά όντως τα πράγματα πήγαν από καλά και πάνω, αφού όχι μόνο ήμουν στην οχτάδα, αλλά κατέλαβα την έκτη θέση. Κάποια στιγμή κοίταξα τον πίνακα και είδα στα 79,45μ. και σκέφτηκα ότι το σώμα μου είναι έτοιμο για μια τέτοια προσπάθεια. Δεν ήρθε τελικά ίσως να είναι και θέμα εμπειρίας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί έχω πετύχει όλους τους στόχους της χρονιάς. Τελικό σε δύο μεγάλες διοργανώσεις. Έκτος σήμερα (18/08) εδώ».

Για τις δυσκολίες με τη βροχή: «Σίγουρα ένας μικρός αποσυντονισμός υπήρχε με την καθυστέρηση. Εμένα μου άρεσε η θερμοκρασία που είχε, δε με ενόχλησε καθόλου. Δε γλιστρούσε η βαλβίδα. Όλα ήταν τέλεια».

Για το αν συνεχίσει τους αγώνες: «Ίσως κάνω δύο ακόμη αγώνες το Σεπτέμβρη. Θα το συζητήσω και με τον κόουτς και θα δούμε. Θέλω και να ξεκουραστώ, από την άλλη δεν πιέζομαι χρονικά, καθώς το παγκόσμιο του 2023 είναι τον Αύγουστο κι έτσι έχω χρόνο να ξεκινήσω αργότερα την προετοιμασία μου».

Για τo αν κατάφερε στη διάρκεια της χρονιάς να πετύχει όσα είχε σχεδιάσει: «Τώρα που φτάνω στο τέλος της σεζόν νιώθω ικανοποίηση γιατί πέτυχα τους στόχους που είχα βάλει στην έναρξη της. Συμμετοχή σε δύο τελικούς. Ξεκόλλησα από τα 76,00 μ. και πλέον αυτά τα μέτρα είναι τα χαμηλότερα μου. Ελπίζω του χρόνου να ανέβω ένα ακόμη σκαλοπάτι και να είμαι υποψήφιος για μετάλλιο. Τα 80,00 μ. δεν είναι μακριά, αλλά δεν είναι και πολύ κοντά. Σε αυτό το επίπεδο δεν είναι εύκολο να ανέβεις δύο μέτρα, αλλά δεν είναι και δύσκολο. Αν δουλέψω πάνω σε κάποια πραγματάκια και μου πάνε και όλα καλά, όπως φέτος, χωρίς τραυματισμούς πιστεύω θα καταφέρω να κάνω επιδόσεις στα 79,00 μέτρα».
athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

 

Δείτε τα 24 ζευγάρια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως προέκυψαν από την κλήρωση

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics