Breaking News
26 Σεπτεμβρίου 2022

Έγραψε «ιστορία» η Πηνελόπη Νίκα, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Laser run στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Λισαβώνας.

 

Η πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού έγινε η πρώτη αθλητής ή αθλήτρια από την Ελλάδα που κατακτά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο laser run, σε ατομικό επίπεδο, καθώς η Ελλάδα με την Πηνελόπη Νίκα στη σύνθεσή της είχε στεφθεί και πάλι Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο ομαδικό.

Ο χρόνος της «πράσινης» πρωταθλήτριας ήταν 11:44.8 και στη δεύτερη θέση ακολούθησε ελάχιστα πιο πίσω η Τσέχα Αράνκα Τσαλουπνίκοβα ενώ στην τρίτη θέση ήταν η Πολωνή Βικτόρια Βιέρζμπα.

Η αθλήτρια από την Καστοριά Νίκα αφιέρωσε αυτή την επιτυχία της στη γιαγιά της που έφυγε από τη ζωή μια ημέρα πριν τον αγώνα.

Την αθλήτρια του Παναθηναϊκού συνεχάρη και η ΕΟΕ με την ακόλουθη ανάρτηση:

«Συγχαρητήρια στην Πηνελόπη Νίκα που κατέκτησε το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser Run 2022 που διεξάγεται στη Λισαβόνα. Η Πηνελόπη είναι αθλήτρια του Μοντέρνου Πεντάθλου και αγωνίστηκε στο #LaserRun που συνδυάζει σκοποβολή με τρέξιμο».
onsports.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Η πρωταθλήτρια της κωπηλασίας Σοφία Δαλίδου είναι υποψήφια για καλύτερη νέα αθλήτρια της χρονιάς

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics