Breaking News
28 Σεπτεμβρίου 2022

Με Κρητικοπούλες οι νέες χορογραφίες των Εθνικών ομάδων

 

Συνεχίζονται οι κλήσεις από τις Εθνικές ομάδες καλλιτεχνικής κολύμβησης γυναικών και νεανίδων γι' αθλητές από την Κρήτη.
KTEO Κρήτης
Η αναφορά γίνεται για τις Ιφιγένεια Κρομυδάκη και Γαρυφαλιάνα Νίκου του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και την Κρυσταλένια Γιαλαμά του Ωρίωνα Ηρακλείου.

Συνολικά 15 αθλήτριες θα λάβουν μέρος σε καμπ που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ μεταξύ 3 και 10 Οκτωβρίου και αφορά τη δημιουργία των νέων χορογραφιών οι οποίες ετοιμάζονται εν όψει της επόμενης σεζόν.

Η σχετική αναφορά που κάνει η ΚΟΕ έχει ως εξής:

Καμπ με τη συμμετοχή 15 αθλητριών, για τη δημιουργία των νέων χορογραφιών των Εθνικών ομάδων Καλλιτεχνικής κολύμβησης Γυναικών και Νεανίδων, πραγματοποιείται στο ΟΑΚΑ από τις 3 έως τις 10 Οκτωβρίου.

Στο καμπ κλήθηκαν οι αθλήτριες: Μαρία Αλζιγκούζη (ΝΟ Βουλιαγμένης), Κρυσταλένια Γιαλαμά (Ωρίωνας), Ζωή Καράγγελου, Ελένη Φράγγου, Ελένη Φραγκάκη (ΝΟΒΑ), Μαρία Καραπαναγιώτου (Ηρακλής), Δήμητρα Καρατζόγλου, Ελένη Παπαδοπούλου (ΑΟΘ), Δανάη Καριώρη (ΑΝΟ Γλυφάδας), Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου (ΝΟ Χανίων), Σοφία Μαλκογεώργου (ΑΕΚ), Αντριάννα Μισίκεβιτς, Λυδία Παπαναστασίου (ΑΝΟ Μεταμόρφωσης), Ευαγγελία Πλατανιώτη (Νηρέας Χαλανδρίου).

athlitiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

Παίκτης του ΟΦΗ για τα δύο επόμενα χρόνια θα είναι ο Μέσακ Τζου

 

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics