Breaking News
30 Σεπτεμβρίου 2022

Πού έχει «σκαλώσει» το θέμα της αποχώρησης του Μεχντί Ζερκάν από τον ΟΦΗ.

 

Ως μεταγραφή – φιάσκο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή που έκανε ο ΟΦΗ με τον Μεχντί Ζερκάν. Σε χρόνο ρεκόρ πάρθηκε η απόφαση να αποχωρήσει.

Μόνο που η επιστροφή του στην Μπορντό δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Μπορεί να υπάρχουν επαφές, μπορεί να μη φέρνει αντιρρήσεις καμία πλευρά, αλλά η επιστροφή τυπικά δεν έχει γίνει.

Ο βασικός λόγος έχει να κάνει με τους Γιρονδίνους. Δεν υποβιβάστηκαν απλά στη Ligue 2 πέρυσι, βρέθηκαν πολύ κοντά στην τρίτη κατηγορία και αυτό λόγω χρεών. Η οικονομική κατάσταση της Μπορντό είναι τραγική. Γι’ αυτό και έχει μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Αυτό σημαίνει πως για να προστεθεί άλλος ένας παίκτης στο ρόστερ, θα πρέπει και να φύγει κάποιος. Εκεί έχει κολλήσει το θέμα του Ζερκάν. Εάν βρεθεί λύση και σε αυτό το εμπόδιο, τότε ο δανεισμός του 23χρονου εξτρέμ θα διακοπεί. Και έτσι θα τελειώσει η σύντομη περιπέτειά του στον ΟΦΗ. Μία περιπέτεια που δεν θα είχε καν αρχίσει εάν είχε ακουστεί η άποψη του Νίκου Νιόπλια όταν τέθηκε το θέμα της απόκτησής του.
sportime.gr

.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 30/09/2022 [vid]

 

 

 

 

ΟΦΗ: Ο Μπούσης έστειλε το δικό του μήνυμα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics