Breaking News
01 Οκτωβρίου 2022

Για δεύτερη χρονιά ο Φώτης Ζησιμόπουλος τερμάτισε πρώτος στο «Σπάρταθλον».

 

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος πρώτευσε στο 40ό «Σπάρταθλον», επικρατώντας για δεύτερη διαδοχική χρονιά στον αγώνα μήκους 245 χιλιομέτρων, οι συμμετέχοντες στον οποίο διασχίζουν την απόσταση από την Αθήνα ως την πόλη της Σπάρτης.

Ο Έλληνας δρομέας υπεραποστάσεων ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε 21:00:50 και σημείωσε τον τρίτο καλύτερο χρόνο στην ιστορία του θεσμού, ξεπερνώντας την επίδοση 21:53:42 του Γιάννη Κούρου, ενώ δεύτερος τερμάτισε ο Τόρου Σομίγια με χρόνο 21:18:06.

Ο Ιάπωνας δρομέας έδωσε «μάχη» με τον Ζησιμόπουλο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε άλλος ένας Ιάπωνας, ο Γιοσιχίκο Ισικάουα με επίδοση χρόνο 23:06:46, ενώ τέταρτος τερμάτισε ο Ούγγρος Τίμπορ Έρος με χρόνο 23:23:44. Οι τερματισμοί των δρομέων συνεχίζονται.

H εκκίνηση του 40ού επετειακού «Σπάρταθλον» δόθηκε την Παρασκευή το πρωί (06:40) στους πρόποδες του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης. Στη συνέχεια οι αθλητές ξεκίνησαν την προσπάθειά τους με προορισμό τη Σπάρτη με τον χρονικό περιορισμό να καταφέρουν να τερματίσουν εντός 36 ωρών από την εκκίνηση. Ο αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Τουρισμού.
onsports.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Νέος επιστημονικός συνεργάτης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ο Μιχάλης Κατσικαδέλης

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics