Breaking News
16 Οκτωβρίου 2022

Βαρδαλαχάκης Μανώλης

 

ΟΦΗ: Παιχνίδι μεγάλης κρισιμότητας με ΠΑΣ Γιάννινα
Η κρητική ομάδα φιλοξενείται στις 18:00 στην έδρα των «Ζωσιμάδων»

Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τον ΟΦΗ με την ισχνή βαθμολογική συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών στις επτά πρώτες αγωνιστικές να τον κρατά καθηλωμένο χαμηλά στην βαθμολογία. Συν τοις άλλοις η ομάδα αναζητά ακόμα την αγωνιστική της ταυτότητα και να θέλει ένα αποτέλεσμα που θα την βάλει σε δρόμο ανάκαμψης.

Η σημερινή αναμέτρηση στις 18:00 στην έδρα των «Ζωσιμάδων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα (μετάδοση Novasports2) είναι υψηλής κρισιμότητας, απέναντι σε μια ομάδα με την οποία ο ΟΦΗ ισοβαθμεί και ψάχνει κι εκείνη βαθμούς για να ανασάνει.

Η αποστολή του ΟΦΗ ταλαιπωρήθηκε χθες καθώς λόγω της κακοκαιρίας αναχώρησε με τρεις ώρες καθυστέρηση από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

Στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια είναι οι: Stevens, Μανδάς, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Thorarinsson, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Mellado, Diousse, Perea, Bifouma, Toral, Dicko, Guerrero, Durmishaj, Dju, Kamau.

Neakriti.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

Η Kορακάκη πήρε το ασημένιο μετάλλιο στα 10μ. αεροβόλου πιστολιού, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics