Breaking News
26 Νοεμβρίου 2022

Αναχώρησε προχθές η ομάδα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου, για να συμμετάσχει στον διασυλλογικό αγώνα «Απόλλωνα Ζωστήρα Medal Race», που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης σήμερα κι αύριο.

 

Οι ιστιοπλόοι Σάββας Αγγελινιός, Γιάννης Γρίβας, Μιχάλης Γρίβας και Σωτήρης Διακογεωργίου, θα πάρουν μέρος στην κατηγορία ILCA4.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση χθες στον θαλάσσιο στίβο του κόλπου της Βουλιαγμένης κι έξι ιστιοδρομίες σήμερα κι αύριο.

Ο αγώνας αυτός αποτελεί το πρώτο βήμα για την προετοιμασία των ιστιοπλόων μας με στόχο το περιφερειακό πρωτάθλημα Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης που θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο στα Χανιά.

Την αποστολή συνοδεύει ο προπονητής Γεώργιος Χριστοδούλου.

rodiaki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Νίκη με ανατροπή για τον ΟΦΗ (U19)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics