Breaking News
27 Νοεμβρίου 2022

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός
Μπορεί να είσαι πρόθυμη να αναλάβεις ένα φιλόδοξο έργο ή να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου σήμερα, αλλά αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε υπερβολές, ειδικά επειδή η προσοχή σου μπορεί να διχαστεί. Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον κατά διαστήματα σήμερα. Μπορεί επίσης να υπάρξει κριτική ή μετάβαση από την κατανόηση στην αποσύνδεση. Αργότερα σήμερα η Σελήνη μεταβαίνει στον κοινωνικό σου τομέα και είσαι πιο διατεθειμένη να εστιάσεις σε μακροπρόθεσμους στόχους ευτυχίας, όνειρα και ελπίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος
Η Σελήνη στον τομέα του πνεύματός σου ανεβάζει το βλέμμα σου ψηλά και όσο κυλούν οι ώρες φτάνεις ακόμα πιο μακριά. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν στιγμές που αισθάνεσαι ότι δεν συντονίζεσαι και σε αυτό θα σε βοηθήσει ένας καλός προγραμματισμός. Φυσικά μπορεί να προκύψουν απροσδόκητα πράγματα είτε κάνεις σχέδια είτε όχι, αλλά το να έχεις μια λίστα προτεραιοτήτων θα βοηθήσει. Οι επικοινωνίες μπορεί να πάνε στραβά ή η προσοχή σου να αποσπάται εύκολα. Οι αποφάσεις δεν θα πρέπει να παίρνονται βιαστικά, καθώς στόχος είναι να χτίσεις τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση σου πριν βγάλεις ένα συμπέρασμα.

Δίδυμοι
Ένα μέρος σου επικεντρώνεται στην ηρεμία και τη χαλάρωση αυτές τις μέρες, αλλά ένα άλλο σου κομμάτι θέλει να βουτήξει βαθιά σε προβληματικές περιοχές. Σήμερα πρόκειται να μάθεις πολλά, ακόμα κι αν υπάρχει κάποια δυσκολία στις επικοινωνίες σου. Εάν ένα θέμα οδηγεί σε αδιέξοδο ίσως χρειαστεί να διερευνήσεις τις εναλλακτικές σου. Απλώς πρόσεξε τις υπερβολές. Οι σημερινές εντάσεις είναι πιθανό να είναι προσωρινές. Μυστικά μπορεί να βγούνε στην επιφάνεια, μαθαίνεις όμως να αφήνεις το παρελθόν πίσω κι αυτό θα σου προκαλέσει ένα αίσθημα ενδυνάμωσης και κάθαρσης.

Καρκίνος
Θέματα εργασίας, υγείας και υπηρεσιών είναι ενεργά στο μυαλό σου τώρα και μπορεί να σε οδηγήσουν σε πολύτιμες αλλαγές. Μπορεί να υπάρξει μια αλλαγή σχεδίων ή στοιχεία έκπληξης που μπορεί στην αρχή να είναι ανησυχητικά, αλλά στη συνέχεια να αποδειχθούν για καλό σου. Μπορεί να νιώσεις ανυπομονησία και νευρικότητα απέναντι στους άλλους, αλλά μπορεί να αποφασίσεις να απομακρυνθείς από αυτούς μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Ασχολήσου με πράγματα που αγαπάς ώστε να μην είσαι τόσο ευάλωτη στα σκαμπανεβάσματα της κοινωνικής σου ζωής.
Λέων
Θα μπορούσαν να υπάρξουν μικροπαρεξηγήσεις σήμερα. Ίσως και μια αλλαγή σχεδίων ή απόψεων μπορεί να σε απογοητεύσει ελαφρώς. Στόχευσε στο να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις, προσπάθησε να μάθεις από τις διαφορές και όχι να αντιδράς σε αυτές. Εάν χρειάζεσαι χρόνο για να τακτοποιήσεις τα πράγματα πάρε τον ή κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να αποφύγεις περισπασμούς. Συναισθηματικά ξεσπάσματα, επαναστατικότητα ή παρορμητισμός είναι οι τάσεις της ημέρας καθώς νιώθεις ότι βρίσκεσαι υπό πίεση. Πάρε μια βαθιά ανάσα και προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τα πράγματα ένα ένα και σιγά σιγά.

Παρθένος
Μπορεί να υπάρξουν μικρά προβλήματα σήμερα κι αυτό να σε κάνει λίγο νευρική. Αντιμετώπισε όσο πιο χαλαρά μπορείς τα πράγματα και τις καταστάσεις και σκέψου πως μια αλλαγή σχεδίων για παράδειγμα, θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάτι καλύτερο. Η τάση είναι να αποσπάται εύκολα η προσοχή σου για αυτό προσπάθησε να είσαι προσεκτική και να διαχειριστείς αυτήν την ανήσυχη ενέργεια όσο καλύτερα μπορείς. Μην αφήνεις την ανυπομονησία να κυριαρχήσει. Μια διαφορά απόψεων θα μπορούσε να σε εκνευρίσει περισσότερο από το συνηθισμένο.

Ζυγός
Οι άλλοι μπορεί να σε παρεξηγήσουν ή να αμφισβητήσουν τις ιδέες και τα σχέδιά σου σήμερα. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στα σχέδια σχετικά με τη διαχείριση κάποιου θέματος ή ενδέχεται να έρθουν νέα που απαιτούν επανεξέταση μιας πρόσφατης προσπάθειας ή προσαρμογή του προγράμματός σου. Παρόλο που μπορεί να είναι λίγο απογοητευτικό όλο αυτό, τα γεγονότα σήμερα μπορούν να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις σημαντικά πράγματα. Μπορεί επίσης να σε παρακινήσουν να εξαλείψεις τους περισπασμούς και να είσαι πιο παραγωγική. Οι άλλοι τείνουν να εκτιμούν περισσότερο τις προσπάθειές σου σήμερα, όταν δεν φαίνεται να αναζητάς επαίνους.

Σκορπιός
Θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι ορισμένες επιλογές και αποφάσεις είναι δύσκολες σήμερα ειδικά αν το πρόγραμμα σου είναι χαοτικό. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να βρεις χρόνο για να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Όσον αφορά στα χρήματά σου, απόφυγε μια βιαστική κίνηση, καθώς μπορεί να υπάρχει η τάση να ξεχνάς ή να παραβλέπεις σημαντικές λεπτομέρειες. Ίσως είναι καλύτερο να παραμείνεις αναποφάσιστη μέχρι να έχεις περισσότερες πληροφορίες. Οι γρήγορες κρίσεις είναι απίθανο να σε εξυπηρετήσουν καλά αυτήν τη στιγμή.

Τοξότης
Η Σελήνη ξεκινά τη μέρα στον ηλιακό 2ο οίκο σου συνεχίζοντας να αναδεικνύει την επιθυμία σου για άνεση και εξοικείωση. Καθώς η μέρα προχωρά η ζωή γίνεται λίγο πιο πολύπλοκη ή η λαχτάρα σου για κάτι περισσότερο σου δημιουργεί αυτήν την αίσθηση. Οι εντάσεις μπορεί να προέρθουν από ανησυχίες για πράγματα που δεν έχεις κάνει. Θα μπορούσες να αισθανθείς λίγο σκορπισμένη εάν έχεις πάρα πολλά πράγματα να κάνεις και δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Μπορεί επίσης να έχεις έντονη την αίσθηση ότι η δουλειά και οι καθημερινές ρουτίνες σε βαραίνουν και προτιμάς να συμμετέχεις σε πιο ελεύθερης μορφής δραστηριότητες.

Αιγόκερος
Πρόσφατα συνέβησαν σημαντικές εσωτερικές αλλαγές και σκέφτεσαι τρόπους να απαλλαγείς από περιορισμούς του παρελθόντος. Είναι σημαντική η προετοιμασία για τον επόμενο μήνα, όταν θα υπάρχει περισσότερη πλανητική δραστηριότητα στο ζώδιό σου. Ωστόσο με μια όψη Ερμή – Ουρανού, οι επικοινωνίες μπορεί να είναι ατελείς. Ίσως είναι καλύτερο να χαλαρώσεις και να διαχειριστείς τα πράγματα βήμα βήμα. Η Σελήνη συνεχίζει να διασχίζει το ζώδιό σου φέρνοντάς σε στο προσκήνιο για μεγάλο μέρος της ημέρας.

Υδροχόος
Οι σκέψεις μπορεί να είναι σκόρπιες σήμερα και μπορεί να είναι δύσκολο να πάρεις μια ξεκάθαρη απάντηση. Αν αντιμετωπίζεις ξαφνική έλλειψη ενδιαφέροντος σε μια σχέση ή ένα έργο να ξέρεις ότι είναι κάτι προσωρινό. Αυτό μπορεί να σε κάνει να νιώθεις διχασμένη ή εξαντλημένη, αλλά μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια διαφορετική προοπτική. Στόχος είναι να απολαύσεις νέες ιδέες και να παίξεις με αυτές, αλλά να τις εξετάσεις προσεκτικά προτού τις εφαρμόσεις. Η συναισθηματική υποχώρηση σε κάποια μορφή φαίνεται να είναι μια καλή ιδέα.

Ιχθείς
Η σημερινή μέρα έχει κάποια διάσπαρτη ενέργεια, αλλά μπορεί κάλλιστα να οδηγήσει σε μια ισχυρότερη δέσμευση για οργάνωση. Μπορεί να λάβεις συμβουλές που σε ενοχλούν, αλλά σκέψου ότι θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες σε σημεία και μπορεί να προκύψει μια σωστή απόφαση. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να δουλέψεις σε προβληματικούς τομείς ή κάνε ένα βήμα πίσω για να δεις μια σχέση ή μια ανησυχία αντικειμενικά.
tlife.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Με κυριαρχία στον όμιλό του πέρασε ο Ολυμπιακός στο Grand Final του Europe Trophy ανδρών

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics