Breaking News
31 Ιανουαρίου 2023


Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Ιεράπετρας δοκιμάζονται στον ΟΦΗ.

Πρόκειται για τον 16χρονο μεσοαμυντικό Στρατάκη και τον 15χρονο μεσοεπιθετικό Κράστα. Η ανακοίνωση της Λασιθιώτικης ομάδας αναφέρει σχετικά:
«Δύο Λιονταράκια, γέννημα – θρέμμα της Αναγέννησης, δύο παιδιά, που από 5 χρονών είναι στα αγωνιστικά τμήματα του σωματείου μας, δοκιμάζονται στον ΟΦΗ Ηρακλείου αυτές τις μέρες.
Πρόκειται για τον Στρατάκη του 2007, μεσοαμυντικός και τον Κράστα του 2008 μεσοεπιθετικός.
Δύο νεαροί αθλητές που έχουν αποδείξει τις ικανότητες τους στο Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο, τώρα τους δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουν την ποδοσφαιρική τους τύχη στον ΟΦΗ Ηρακλείου.
Η Αναγέννηση πάντα στηρίζει και προωθεί τους ποδοσφαιριστές της, δίνοντας τους την ευκαιρία να ανοίξουν τα φτερά τους. Καλή επιτυχία παιδιά.»

athlitiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Η Μηλάκη Κατάφερε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Όμνιουμ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics