Breaking News
03 Φεβρουαρίου 2023

Συμφωνία Αγγελάκη με την ισπανική Μούρθια – Σούπερ Κωνσταντινόπουλος στη σουηδική λίγκαΣυμφωνία Αγγελάκη με την ισπανική Μούρθια – Σούπερ Κωνσταντινόπουλος στη σουηδική λίγκα 


Angelakis Murcia_parataxi_omadonΟι διαδοχικοί αγώνες Ελλήνων διεθνών στα ξένα διασυλλογικά πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης επιφυλάσσουνRekord me_Konstantino_panigirizei ανά τακτά χρονικά διαστήματα σημαντικές εξελίξεις. Δύο ενδιαφέρουσες ειδήσεις καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες για δύο πρώην πρωταθλητές Ελλάδας του απλού ανδρών, τον Κωνσταντίνο Αγγελάκη και τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο. Ο Αγγελάκης ήρθε πριν από λίγο καιρό σε συμφωνία με την ισπανική CTM Μούρθια για το δεύτερο μισό της σεζόν 2022-2023. Η ομάδα του αγωνίζεται στην 1η εθνική κατηγορία της χώρας, ήδη φόρεσε τη φανέλα της στο τέλος της περασμένης εβδομάδας και την Παρασκευή 03/02 θα μετάσχει σε δεύτερο ματς. Ο Κωνσταντινόπουλος στη δεύτερη χρονιά του με τη Ρέκορντ στη σουηδική λίγκα πάει από το καλό στο καλύτερο. Προχτές 31/01 είχε δύο ακόμα θετικά ατομικά αποτελέσματα, η ομάδα του συμπλήρωσε 4νίκες σερί και καθώς βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας εδραιώνει την παρουσία της στα πλέι οφ.
Ο Αγγελάκης δεν συμφώνησε με ξένη ομάδα το καλοκαίρι και καθώς είχε ταλαιπωρηθεί κι από τραυματισμό είχε προτιμήσει να ρίξει όλο το βάρος στην ελληνική Α1 με τον Παναθηναϊκό. Στην πορεία βρήκε γρήγορα το πολύ καλό αγωνιστικό του πρόσωπο και θέλησε να αξιοποιήσει και τη δυνατότητα των μετακινήσεων μεσούσης της περιόδου. Έκλεισε στη Μούρθια της Superdivision National και θα την ενισχύσει μέχρι το τέλος της σεζόν αγωνιζόμενος παράλληλα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θυμίζουμε ότι οι επαγγελματίες αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης έχουν τη δυνατότητα ν’ αγωνίζονται μέσα στην ίδια σεζόν σε παραπάνω από ένα διασυλλογικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, εκεί όπου οι ομοσπονδίες των αντίστοιχων χωρών το επιτρέπουν. Ανάλογο συνδυασμό κάνει φέτος με την Ισπανία και η Κατερίνα Τόλιου, η οποία παρεμπιπτόντως βοηθά σημαντικά τη Ρέους να είναι στη 2η θέση της φετινής λίγκας και ατομικά διατηρεί το αήττητο στον νέο χρόνο. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια αγωνίζεται παράλληλα σε Ελλάδα και Γαλλία.
Δώδεκα είναι οι ομάδες στην 1η εθνική κατηγορία της Ισπανίας στους άνδρες, όπως το ίδιο ισχύει και στις γυναίκες. Ο Αγγελάκης έκανε το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας ματς με την Ορτιτέθ για τη 12η αγωνιστική. Στην ήττα με 4-0 ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού ανδρών το 2020 κάμφθηκε δύσκολα στην αρχή από τον Γάλλο Μαθιού ντε Σεντιλάν, που επίσης έχει αμυντικό στυλ παιχνιδιού με 3-1 σετ. Η Μούρθια περιορίζεται στη 12η θέση με 3 βαθμούς, έχει δύσκολο έργο για την παραμονή κι ελπίζει να τα πάει καλύτερα στον 2ο γύρο. Με την παρουσία του στην Ισπανία ο Αγγελάκης προσθέτει στα 26 του χρόνια μία ακόμα χώρα στη διεθνή διαδρομή του, καθώς έχει περάσει από τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Πολωνία.
Στη Pingisligan Herrar της Σουηδίας η Ρέκορντ υλοποιεί, με τη μεγάλη συνδρομή του Κωνσταντινόπουλου, τον υψηλό, σε σχέση με πέρσι, στόχο της. Μετά από 8 αγωνιστικές είναι 2η στη βαθμολογία με 16 βαθμούς, μόλις 1 πίσω από την πρωτοπόρο Σόντερχαμ και οδεύει σταθερά προς την εξασφάλιση της πρώτης 4άδας και των πλέι οφ. Προχτές Τρίτη κατέβαλλε δεύτερη φορά τη Σέβλινγκε, αυτή τη φορά εκτός έδρας με 4-0. Ο αριστερόχειρας δις πρωταθλητής Ελλάδας του απλού ανδρών (2018, 2019) κατάφερε σε ένα ακόμα ματς να πρωταγωνιστήσει με 2 νίκες. Έκαμψε τον πολύπειρο Βέλγο Γιανίκ Βόστες με 3-2 (με ανατροπή από 0-2 στα σετ μάλιστα, ενώ τον είχε νικήσει και στον 1ο γύρο) και τον πολύ γνωστό μας από την παρουσία του στον Ολυμπιακό, Πορτογάλο Ένιο Μέντες, με 3-1 σετ. Στο ξεκίνημα του 2ου γύρου ο Κωνσταντινόπουλος είναι ο 4ος αποδοτικότερος παίκτης της σουηδικής λίγκας με 10 νίκες και 4 ήττες.

* Το Λιντς της Αυστρίας ανέλαβε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών του 2024. Αφορά στα ατομικά αγωνίσματα, θα γίνει μήνα Οκτώβριο, απλά δεν είναι ακόμα γνωστές οι ακριβείς ημερομηνίες. Το Λιντς και το εξαιρετικό Tips Arena έχει τεράστια εμπειρία από διεθνείς διοργανώσεις του αθλήματος και σχετικά με κορυφαία αγωνιστικά ραντεβού αρκεί να σημειώσουμε ότι έχει φιλοξενήσει Παγκόσμιο Κύπελλο εθνικών ομάδων το 2009, Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων το 2005 και πιο πρόσφατα 4 ITTF Platinum events.

* Το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ETTU) ανέθεσε στην κροατική ομοσπονδία και το Ζάγκρεμπ το 1ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για αθλητές και αθλήτριες έως 13 ετών. Η νέα διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 18 Ιουνίου 2023. «Υποστηρίζουμε την ιδέα της δημιουργίας αυτού του πρωταθλήματος γιατί πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να επενδύσουμε στους νέους αθλητές. Αποκτούν εμπειρία και αυτός ο τύπος του πρωταθλήματος μπορεί σίγουρα να λειτουργήσει ως η αφετηρία για το μέλλον», δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Κροατίας και πρώην θρυλικός άσος, Ζόραν Πρίμορατς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 02/02

 

 

 

 

Στη "μάχη" της Α2 κατηγορίας ετοιμάζονται να ριχθούν τα κορίτσια ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics