Breaking News
31 Μαΐου 2023

Η Μικτή Ηρακλείου K16 που πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος, βρέθηκε στο επίκεντρο της "Στρογγυλής Θεάς".

Καλεσμένος στο studio του Crete2day ήταν ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Μπαστάκης που αναφέρθηκε στον νικηφόρο ημιτελικό με το αντίστοιχο συγκρότημα της Αργολίδας, και στον επερχόμενο τελικό με την Μικτή Κ16 Πέλλας.

Ο Βασίλης Μπαστάκης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα παιδιά δεν είναι συνηθισμένα σε τέτοιους αγώνες, οπότε ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει περισσότερο, όμως μέσα από αυτή τη διαδικασία γίνονται καλύτερα, αποκτούν εμπειρίες και «χτίζουν» μέσα από αυτό για τη μετέπειτα καριέρα τους.

Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Σαν ομάδα θέλουμε να έχουμε συνέχεια τη μπάλα. Αυτή είναι μια από τις αρχές του παιχνιδιού μας. Να προσπαθούμε να δημιουργούμε, και να κάνουμε ενέργειες…

«Από αυτήν την ομάδα πιστεύω ότι πολλά παιδιά θα παίξουν επαγγελματικά. Είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Πρέπει επίσης να επισημάνω ότι υπήρχαν παιδιά που αγωνιστικά μας έκαναν, είχαν τις ικανότητες για να παίξουν, αλλά με τη συμπεριφορά τους έμειναν έξω. Είναι πολύ σημαντικό τα συγκεκριμένα παιδιά να πάρουν αυτό το μήνυμα. Πρέπει να έχεις όλο το «πακέτο» για να αγωνιστείς.

Στην ομάδα υπάρχει τεράστιο ταλέντο. Το θέμα είναι πώς το διαχειρίζεσαι. Αντικειμενικά υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες, και μπορώ να πω για καθένα παίκτη ξεχωριστά για ποιο λόγο πιστεύω αυτό το πράγμα. Τα στοιχεία όμως που έχουν πρέπει να εξελιχθούν. Να προσπαθήσουν αυτό που κάνουν τώρα εξαιρετικά, να το κάνουν ακόμα καλύτερα στο μέλλον»

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 20 ΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ 30/05/2023

 

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 30/05/2023

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics