Breaking News
23 Ιουλίου 2021

Κατά τη διάρκεια του προκριματικού γύρου κατάταξης στο ατομικό γυναικών, η τοξοβόλος Σβετλάνα Γκομπόεβα λιποθύμησε λόγω καύσωνα.

 

Μία Ρωσίδα αθλήτρια της τοξοβολίας, λιποθύμησε την Παρασκευή (23/07) στο Τόκιο κατά τη διάρκεια του προκριματικού γύρου κατάταξης στο ατομικό γυναικών, καθώς το κύμα καύσωνα ώθησε τους προπονητές και το προσωπικό να ψάχνουν για λίγη σκιά κάτω από δέντρα κάτω από δέντρα για σκιά.

Η Σβετλάνα Γκόμποεβα (45η στη σειρά κατάταξης, μία θέση κάτω απ’ την Ευαγγελία Ψάρρα) κατέρρευσε, καθώς έλεγχε τα τελικά αποτελέσματά της και χρειάστηκε βοήθεια από το προσωπικό και τις συναθλήτριές της που της έβαλαν σακούλες πάγου στο κεφάλι της.

«Ελπίζουμε ότι θα είναι εντάξει. Αποδεικνύεται ότι δεν μπορούσε να αντέξει μια ολόκληρη μέρα στη ζέστη», δήλωσε ο προπονητής της, Στάνισλαβ Πόποφ, στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η πρώτη φορά που θυμάμαι κάτι τέτοιο. Στο Βλαδιβοστόκ, όπου κάναμε προπονήσεις πριν από τους Αγώνες, ο καιρός ήταν παρόμοιος. Αλλά η υγρασία που υπάρχει εδώ έπαιξε μεγάλο ρόλο».

Η συναθλήτρια της Γκομπόεβα, Κσένια Πέροβα τόνισε λίγο αργότερα πως η Ρωσίδα αθλήτρια έχει αναρρώσει και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στους νοκ-άουτ αγώνες. «Όλα είναι καλά με τη Σβάτα τώρα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Γκόμποεβα συνήλθε γρήγορα μετά την κατάρρευσή του, αλλά απομακρύνθηκε από τον χώρο με εντολή των γιατρών.

 to10.gr
Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες - Κωπηλασία: Στα προημιτελικά ο Ντούσκος

 

 

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης οι Θερινοί Αγώνες Κολύμβησης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics