Breaking News
17 Μαΐου 2022

Γράφει ιστορία η Ελλάδα -Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Πυγμαχίας οι Παπαδάτου, Τσάνη

 

Την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία της γράφει η Ελλάδα που για πρώτη φορά έχει εξασφαλίσει δύο θέσεις στα προημιτελικά Παγκοσμίου πρωταθλήματος Πυγμαχίας που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Οι Όλγα Παπαδάτου και Μαρινέλλα Τσάνη πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις έχουν φτάσει έως τα προημιτελικά της διοργάνωσης και χρειάζονται μόλις μία νίκη για να εξασφαλίσουν μία θέση στο βάθρο!

Η Παπαδάτου που αγωνίζεται στην κατηγορία των 63κ. με μεγαλειώδη εμφάνιση νίκησε με ομόφωνη απόφαση την πρωταθλήτρια Ευρώπης Οζερ Γκιζέμ (Τουρκία) και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Σήμερα θα αντιμετωπίσει την Ιμανέ Κελίφ (Αλγερία) με στόχο την είσοδο στα ημιτελικά!

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Μαρινέλλα Τσάνη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στα 60κ. και ήταν πραγματικά ασταμάτητη. Στον πρώτο της αγώνα επικράτησε με 3-2 της Ράντι από το Μεξικό. Στη φάση των «16» κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Ράουλ από το Νεπάλ.

Η Τσάνη ήταν ασταμάτητη και επικράτησε με 5-0! Σήμερα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Αλέσια Μεσιάνο με στόχο την είσοδο στα ημιτελικά και την εξασφάλιση ενός μεταλλίου.
Onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Επανεξελέγη ο Γιάννης Δανδάλης στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics