Breaking News
31 Ιανουαρίου 2023

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
ΚριόςΕκφράζεσαι άνετα και δημιουργικά σήμερα, καθώς η Σελήνη περνά στον τομέα της επικοινωνίας σου, αυξάνοντας την περιέργεια σου και ενθαρρύνοντας σε να συνδεθείς. Οι ιδέες των άλλων ταυτίζονται με τις δικές σου και σου αρέσει να μοιράζεσαι ή να βοηθάς. Μπορεί να νιώσεις λίγο αναποφάσιστη σήμερα και λίγο μπερδεμένη καθώς από τη μία θέλεις να απομονωθείς κι από την άλλη έχεις την ανάγκη να κάνεις κάτι καινούριο. Δεν είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις. Άφησέ το για λίγο αργότερα που θα λειτουργούν καλύτερα το ένστικτο και η διαίσθησή σου.

ΤαύροςΜε τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου όλη μέρα, έχεις την ανάγκη να φροντίσεις τα κεκτημένα σου σήμερα. Αν αισθάνεσαι λίγο μπερδεμένη, προσπάθησε να αποφύγεις την υπερανάλυση και τα παιχνίδια που παίζει το μυαλό σου. Εστίασε το ενδιαφέρον σου σε δραστηριότητες που απολαμβάνεις. Ενώ η Αφροδίτη ευνοεί τα ερωτικά σου, ο Δίας σε ωθεί να κάνεις ένα βήμα πίσω και να πάρεις τον χρόνο σου.


ΔίδυμοιΕίσαι σε ευνοϊκή θέση για να επιδιώξεις τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, με τη Σελήνη στο ζώδιο σου. Μπορεί να μην αισθάνεσαι πάντα σύμφωνη με τους άλλους κι αυτό να σε εκνευρίζει λίγο. Αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου και σε πνευματικές αναζητήσεις που θα σε πάνε παρακάτω. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα σήμερα. Στην ερωτική σου ζωή, θα νιώσεις ότι έχεις πολλές επιλογές, αλλά τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα.


ΚαρκίνοςΜε τη Σελήνη στο 12ο οίκο σου, πρέπει να βρεις χρόνο για να τον αφιερώσεις στον εαυτό σου και να ξεκουραστείς. Αυτό θα σε βοηθήσει να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, αλλά και να καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου ένα ενοχλητικό πρόβλημα. Σήμερα είσαι πιο ευαίσθητη στις αντιδράσεις των άλλων κι αυτό μπορεί να διαταράξει λίγο τις ισορροπίες σου.
ΛέωνΗ Σελήνη περνά σήμερα στον ηλιακό 11ο οίκο σου κεντρίζοντας το ενδιαφέρον σου για κοινωνικές συναναστροφές. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές σήμερα που παίρνεις τα πράγματα, τους ανθρώπους και ίσως ακόμα και τον εαυτό σου λίγο πιο στα σοβαρά. Διαφορετικά η εξερεύνηση νέων προσωπικών ενδιαφερόντων μπορεί να είναι ελκυστική. Υπάρχει η τάση να αισθάνεσαι διχασμένη σε σημεία ή αβέβαιη στη διεκδίκηση των στόχων σου.


ΠαρθένοςΗ Σελήνη περνά σήμερα στον τομέα της καριέρα και των στόχων σου, ενθαρρύνοντάς σε να βάλεις νέους στόχους ή να υπενθυμίσεις τους παλιότερους στον εαυτό σου. Ίσως να νιώσεις λίγο διχασμένη τώρα. Από τη μία θέλεις ανάλαφρες αλληλεπιδράσεις κι από την άλλη αναζητά μια βαθύτερη σύνδεση. Η προσοχή σου σήμερα διασπάται ανάμεσα σε αποφάσεις, συναισθήματα και δραστηριότητες. Στόχος είναι να εστιάσεις στις ευθύνες και την παραγωγικότητα σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατάς τα πράγματα απλά και σε χαμηλούς τόνους.
ΖυγόςΤα επίπεδα συγκέντρωσης σου σήμερα είναι χαμηλά. Η μέρα είναι καλή για μοίρασμα. Εστιάζεις την προσοχή σου στις ρουτίνες και τις ασχολίες ή στην ευεξία σου αυτές τις μέρες. Αν νιώσεις λίγο μπερδεμένη, να ξέρεις ότι δεν υπάρχει λόγος να διαλέξεις, αφού μπορείς να συνδυάσεις τις ανάγκες σου δημιουργικά. Η έντονη επιθυμία σου για εξέλιξη θα σου δώσει και την ανάλογη ώθηση.


ΣκορπιόςΣήμερα είσαι αρκετά δραστήρια. Απολαμβάνεις τη ρουτίνα σου και επιδιώκεις την ευεξία σου. Θα μπορούσες να αισθάνεσαι κάπως διχασμένη μεταξύ δουλειάς και διασκέδασης, υπενθύμισε όμως στον εαυτό σου ότι έχεις άφθονο χρόνο για να βρεις τη σωστή ισορροπία. Παρόλο που η ζωή δεν ρέει φυσικά σήμερα μπορείς να βρει τρόπους να απολαύσεις τον εαυτό σου και να είσαι παραγωγική. Η ανάγκη σου να παρατηρείς και να στοχάζεσαι είναι πιο έντονη από το συνηθισμένο με τη Σελήνη στον ηλιακό 8ο οίκο σου όλη τη μέρα.
ΤοξότηςΗ αποκατάσταση της ισορροπίας στη ζωή σου μπορεί να είναι στο επίκεντρο με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου όλη μέρα. Η σημερινή μέρα ευνοεί μια ώριμη, ειλικρινή προσέγγιση στις συναλλαγές σου. Ωστόσο μπορεί να υπάρχει κάποια κυκλοθυμία και ανησυχία καθώς λαχταράς περισσότερο από το συνηθισμένο στοργή, αλλά μπορεί να μην είσαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με αυτό που σου έρχεται. Οι περισπασμοί είναι πολλοί και θα χρειαστείς χρόνο για να ανανεωθείς. Οι επικοινωνίες σε ενθαρρύνουν να μάθεις από τις αλληλεπιδράσεις σου και να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο.


ΑιγόκεροςΗ Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και των υπηρεσιών σου, διεγείροντας μια συναισθηματική ανάγκη για συνεισφορά και παραγωγή. Είναι μια περίοδος που απολαμβάνεις να συνδυάζεις πράγματα μεταξύ τους. Οι ήσυχες ή μοναχικές δραστηριότητες σου ταιριάζουν απόλυτα και μπορεί ακόμα και να αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό σου. Ωστόσο οι άνθρωπο δεν ξέρουν απαραίτητα τι θέλουν σήμερα και αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει και σένα.


ΥδροχόοςΈχεις την τάση να διαπραγματεύεσαι και να συμβιβάζεσαι σήμερα περισσότερο από ότι συνήθως, καθώς προτιμάς να καταλήξεις σε συμφωνία παρά να ταλαιπωρηθείς με προκλήσεις. Η τάση είναι να διατηρήσεις την ηρεμία. Ένα μέρος σου σήμερα θέλει να διασκεδάσει κι άλλο ένα μέρος σου να δημιουργήσει κάτι καινούριο. Νιώθεις λίγο μπερδεμένη, αλλά η επιθυμία για καινοτομία είναι έντονη. Αν καταφέρεις να αποφασίσεις με τι από τα δύο θα ασχοληθείς σήμερα ή αν δεν επιτρέψεις σε αυτό το δίλημμα να σου χαλάσει τη διάθεση, τότε μπορείς να απολαύσεις τις ευχάριστες συνδέσεις.


ΙχθείςΑναζητάς περισσότερη οικειότητα και ασφάλεια σήμερα. Έχεις την τάση να κάνεις περισσότερες προσαρμογές απ’ ότι συνήθως σήμερα, αλλά είναι εξαιρετικό για να φέρεις μια καλύτερη ισορροπία στον κόσμο σου. Μπορεί να σε ωφελήσει να ρυθμίσεις τα πράγματα και να στοχεύσεις σε μια αναγέννηση. Δίνεις περισσότερη προσοχή στις προσωπικές σου ανάγκες, την οικογένεια ή τη ζωή στο σπίτι. Μπορεί να αισθανθείς ότι έχεις επιπλέον ανάγκη για άνεση και υπάρχει κάποια τάση για ανησυχία. Προσωρινά μπορεί να μην είσαι σε επαφή με αυτό που θέλεις και είναι καλύτερο να αφήσεις τον χρόνο να κάνει τη δουλειά του, πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

tlife.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

O Πρόεδρος του ΠΟΑ Γιώργος Λέλεκας σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

 

 

 

 

 

Με Σγουρόπουλο και Τόλιου στα Feeder του Ντίσελντορφ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics