Breaking News
18 Ιουλίου 2021

Χάος στη Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στην έδρα των Washington Nationals.

 

Τρεις άνθρωποι χτυπήθηκαν από σφαίρες μετά από πυροβολισμούς το Σάββατο το βράδυ έξω από το στάδιο της αμερικανικής ομάδας μπέιζμπολ των Γουάσινγκτον Νάσιοναλς, την ώρα που διεξαγόταν αγώνας.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των επιβαινόντων σε δύο διαφορετικά οχήματα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Οι θεατές του αγώνα με τους Σαν Ντιέγκο Πάδρες πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να τρέχουν για να προφυλαχθούν ακούγοντας δέκα πυροβολισμούς από... άγνωστη κατεύθυνση.

 

Όπως έγινε γνωστό, τραυματίστηκε από σφαίρα μια γυναίκα που είχε πάει στον αγώνα, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Επίσης, άλλα δύο άτομα που φαίνεται πως συμμετείχαν στην ανταλλαγή πυροβολισμών πήγαν σε τοπικό νοσοκομείο έχοντας δεχτεί σφαίρες και είναι εκτός κινδύνου, αλλά ανακρίνονται από τις αρχές που αναζητούν τους δράστες και τα κίνητρά τους.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics