Breaking News
10 Αυγούστου 2022

Ουσιαστικές συναντήσεις στην Κρήτη με φορείς, με τους οποίους είναι πιθανό να υπάρξει συνεργασία για τη διεξαγωγή διεθνών διοργανώσεων ή αγώνων στο εσωτερικό της χώρας

, είχε τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κώστας Παπαγεωργίου. Στη διάρκεια της παραμονής του στο νησί προγραμμάτισε και πραγματοποίησε επαφές με κορυφαία διοικητικά στελέχη του δήμου Ρεθύμνου, με ανθρώπους του τοπικού σωματείου της ίδιας πόλης και του κλειστού γυμναστηρίου στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου, όπως και με υπεύθυνους ξενοδοχειακής εγκατάστασης. Ψηλά στην ατζέντα της ομοσπονδίας άλλωστε, βρίσκεται αυτό το διάστημα η προοπτική ν’ αναλάβει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ για άτομα με τη νόσο Πάρκινσον. Σύμφωνα με την υποψηφιότητά της είναι να οργανώσει τη μεγάλη αθλητική εκδήλωση το 2023 στο Ηράκλειο. Η Ελλάδα έχει προκριθεί από την παγκόσμια ομοσπονδία (ITTF) στη β’ φάση αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων, αισιοδοξεί ότι θα επιλεγεί και η τελική απόφαση αναμένεται στα τέλη του μήνα.

Ο Κώστας Παπαγεωργίου επισκέφθηκε χτες Τρίτη 09/08 το Lyttos Beach Hotel, στη Χερσόνησο, όπου συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη Παντελή Σαπουνάκη και τον manager Νίκο Κριτσωτάκη. Ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του 5άστερου ξενοδοχείου, καθώς αυτό έχει προτείνει ο ελληνικός φάκελος για το κομμάτι της διαμονής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάρκινσον. Στην ίδια συνάντηση συζητήθηκαν και άλλες πιθανές δυνατότητες συνεργασίας καθώς ο όμιλος Σαπουνάκη στηρίζει τον αθλητισμό.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της διοίκησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. είχε συνάντηση στα Δύο Αοράκια με τον υπεύθυνο του κλειστού γυμναστηρίου Δημήτρη Τσιράκο. Ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους της σύγχρονης και μεγάλης εγκατάστασης, η οποία θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάρκινσον, εφόσον η Ελλάδα πάρει τη διοργάνωση.

Πριν από λίγες ημέρες εξάλλου, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας είχε στο Ρέθυμνο συνάντηση με τον δήμαρχο Γιώργο Μαρινάκη και την αντιδήμαρχο Τουρισμού - Επιχειρηματικότητας και αθλητισμού Πέπη Μπιρλιράκη, μαζί με τον πρόεδρο του Ομίλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ρεθύμνου Δημήτρη Καζιάλε και τον προπονητή του σωματείου και πρώην διεθνή αθλητή Σπύρο Κιούφη. Συζητήθηκαν διάφορα θέματα αθλητισμού στην περιφέρεια και το ενδεχόμενο ανάληψης διοργάνωσης. Θυμίζουμε ότι ο ΟΕΑ Ρεθύμνου έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στο άθλημα στα λίγα χρόνια της λειτουργίας του και την περασμένη περίοδο κατέκτησε την 4η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 10/08

 

 

 

 

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Gudmundur Thórarinsson

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics