Breaking News
15 Μαΐου 2022

Με μεγάλο ενδιαφέρον το Πρωτάθλημα Ιππασίας 2022!

 

Mε μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται την επόμενη εβδομάδα η κορυφαία Εθνική διοργάνωση στην υπερπήδηση εμποδίων και στην ιππική δεξιοτεχνία με συμμετοχή ιππέων και αμαζόνων από όλη την Ελλάδα.

Το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας και φέτος θα φιλοξενήσει το Μ Ι Πρωτάθλημα Ιππασίας 2022 στα δύο αθλήματα και συγκεκριμένα από την Πέμπτη 19 έως και την Κυριακή, 22 Μαΐου.

Στην υπερπήδηση εμποδίων, τα αγωνίσματα της οποίας θα γίνουν τόσο στο κεντρικό ιπποδρόμιο με χόρτο όσο και στο ιπποδρόμιο με άμμο, η ανάδειξη των Πρωταθλητών στις ηλικιακές κατηγορίες, Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων, Ενηλίκων, καθώς και της Νικήτριας Αμαζόνας, θα γίνει σε αγώνα τριών ημερών με τέσσερις γύρους. Τα ζευγάρια ιππέα/ίππου κατατάσσονται σύμφωνα με το σύνολο των βαθμών ποινής των τεσσάρων γύρων και σε περίπτωση ισοβαθμίας από την κατάταξη της 3ης ημέρας (3ος και 4ος γύρος). Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει ακόμη αγώνισμα Νεολέκτων Ίππων, σε αγώνα τριών ημερών με τρείς γύρους, καθώς και αγωνίσματα ελεύθερης συμμετοχής για ζευγάρια ιππέων/ίππων που δεν συμμετέχουν στις κατηγορίες Πρωταθλήματος.

Στην ιππική δεξιοτεχνία, τα αγωνίσματα της οποίας θα γίνουν στο κλειστό ιπποδρόμιο, επίσης θα αναδειχθούν οι Πρωταθλητές Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων και Ενηλίκων από τον τριήμερο αγώνα. Ο τίτλος του Πρωταθλητή Ελλάδος στην Κατηγορία Παίδων θα κριθεί με βάση την υψηλότερη βαθμολογία (μέσος όρος %) στα αγωνίσματα Α3 Παίδων, Α4 Παίδων & Α5 Παίδων, στην Εφήβων στα αγωνίσματα Γ4, Γ5 & Freestyle, στην Νέων Ιππέων στα αγωνίσματα Δα, Δε & Freestyle Νέων Ιππέων και στην Ενηλίκων στα αγωνίσματα Δα, Δβ & Freestyle Eνηλίκων. Ακόμη εκτός από τα αγωνίσματα του Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθούν και αγωνίσματα του 5ου αγώνα, αλλά και αγωνίσματα paradressage. Τους αγώνες έχουν κληθεί να κρίνουν μαζί με τους Έλληνες κριτές και δύο ξένοι κριτές 4*, η Αγγλίδα κ. Mary Robins και ο Βέλγος κ. Freddy Leyman.

Η ΕΟΙ θα μεταδώσει σε live streaming μέσω της διεθνούς πλατφόρμας https://www.clipmyhorse.tv/en_EU/ και στο site της ΕΟΙ

https://www.hef.gr/index.php/el/live-streaming-gr τους τελικούς των Κατηγοριών Παίδων, Εφήβων, Αμαζόνων, Νέων Ιππέων και Ενηλίκων Υπερπήδησης Εμποδίων την τελευταία ημέρα, Κυριακή, 22 Μαΐου από τα δύο ιπποδρόμια του χόρτου και της άμμου.

Την Κυριακή, 22 Μαΐου και ώρες 10:00 με 14:00 θα πραγματοποιηθεί ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στο κτίριο γραφείων της ΕΟΙ.

Δύο χρόνια μετά την πανδημία και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό χωρίς περιορισμούς.

H διοργάνωση πραγματοποιείται χάρη στον Εθνικό Χορηγό του αθλήματος Μυτιληναίο – Μ και την Protergia, την εταιρεία Innovis Pharma με τα προϊόντα Nuxe, τις εταιρείες του Ομίλου Αντωνίου Argus Pack, Adori café και Royalty Hotel & Suites, την εταιρεία Leathertrιm με τα προϊόντα Connolly, την Secranto, την Duxiana, την Horsetack την Griffin, την Superfast Ferries, την Hertz, την New Alert, την T-press. Ακόμη, ευχαριστούμε για τη αμέριστη συμπαράστασή τους την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Μαρκοπούλου.
Διαβάστε επίσης
onsports.gr

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Το χάλκινο μετάλλιο ο Μουχθής στο διεθνές τουρνουά Α.Με.Α. της Σλοβενίας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics