Breaking News
16 Μαΐου 2022

Σφυροβολία: Μεγάλη βολή από τον Μιχάλη Αναστασάκη στην Τρίπολη

 

Το φεστιβάλ ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» διεξήχθη την Κυριακή στην Τρίπολη με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών των αγωνισμάτων.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με ήλιο ωστόσο λίγο μετά το μεσημέρι ξέσπασε έντονη βροχή, που οδήγησε τους διοργανωτές στην διακοπή για περίπου 50 λεπτά.

Οι αθλητές και αθλήτριες των ρίψεων επέστρεψαν στην δράση με μικρή καθυστέρηση με τον Μιχάλη Αναστασάκη (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) να είναι αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις.

1:02Ο έμπειρος αθλητής αναδείχθηκε νικητής στη σφυροβολία με βολή στα 77,36 μ. που είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση της καριέρας του. Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν στέλνει τη σφύρα πάνω από τα 77,00 μ., γεγονός που του επιτρέπει να σκέφτεται στο εγγύς μέλλον προσπάθειες πάνω από τα 78,00 μέτρα. Ο Αναστασάκης βρέθηκε πολύ κοντά και στο όριο (77,50 μ.) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον. Δεύτερος στη σφυροβολία ήταν ο Ορέστης Ντουσάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 70,36 μέτρα.

Στη διάρκεια του πρωινού προγράμματος ο Νίκος Λυμπερόπουλος (ΓΣ Αρκαδίας) έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στη δισκοβολία με βολή στα 54,28 μέτρα.

Η Ελίνα Τζένγκο αναδείχθηκε νικήτρια στον ακοντισμό γυναικών με 58,18 μ., ενώ στη σφαιροβολία Ανδρών Κ20 ο Θεοφάνης Μαυροδόντης (ΓΑΣ Χολαργός) έστειλε τη σφαίρα στα 18,47 μέτρα. Στη σφυροβολία γυναικών Κ18 η Βαλεντίνα Δρακοπούλου (ΓΣ Αρκαδίας) επικράτησε με 58,72 μέτρα.
onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 15/05/2022

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics