Breaking News
17 Μαΐου 2022

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με χαρά βρίσκεται ξανά μπροστά στην προοπτική της πραγματοποίησης Σχολής προπονητών Γ’ κατηγορίας.

Η προσπάθεια, που είχε αρχίσει για αντίστοιχη Σχολή τον Ιανουάριο του 2021, είχε καταλήξει σε αδιέξοδο και η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. προχώρησε άμεσα σε νέο αίτημα προς τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Η τελευταία και πολύ ευχάριστη εξέλιξη λοιπόν, είναι ότι η ομοσπονδία ειδοποιήθηκε προφορικά από τη ΓΓΑ ότι βγήκε η απόφαση για την ίδρυση της Σχολής προπονητών Γ’ κατηγορίας και εκκρεμεί μόνο η στελέχωσή της (από την μεριά της ΓΓΑ) ώστε να προχωρήσουν αργότερα οι διαδικασίες για να προκηρυχθεί και να δημοσιευτεί η σχετική απόφαση της Γραμματείας στο ΦΕΚ.

Η στελέχωση έχει τη δυσκολία της, καθώς η ΓΓΑ πραγματοποιεί πολλές Σχολές προπονητών και το διαθέσιμο προσωπικό της δεν είναι μεγάλο, ωστόσο η πληροφόρηση από το αρμόδιο τμήμα αναφέρει ότι θα βρεθεί λύση και το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις.
Διαβάστε επίσης

Σήμερα 17 Μαΐου γιορτάζουν

 

 

 

 

Απίστευτη νίκη στα 100 μέτρα με εμπόδια από αθλήτρια που έπεσε στο έδαφος στο δεύτερο εμπόδιο {vid}

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics