Breaking News
18 Δεκεμβρίου 2017

Πιστέψτε μας… Δεν θα θέλατε να είστε στη θέση τους!

 


Πόσες φορές έχετε δει τους παίκτες να κάνουν λάθη μέσα στον αγωνιστικό χώρο; Αφήστε… Απαντάμε εμείς. Πολλές φορές! Άνθρωποι εξάλλου είναι κι αυτοί. Βέβαια κάποιες φορές δεν το παίρνουν όλοι πρέφα και περνάει στο ντούκου. Υπάρχει όμως και κάποιος που αν κάνει ένα λάθος, την πάτησε άσχημα.

Ο τερματοφύλακας. Αυτός αν ολιγωρήσει λίγο ή αφήσει μια φάση να φύγει τότε η ομάδα του θα φάει γκολ. Κάποια βέβαια είναι αστεία γκολ. Σε τέτοιο σημείο που πολλές φορές και οι ίδιοι οι πορτιέρο αναρωτιούνται: «Τι βλακεία έκανα; Πως το κατάφερα αυτό;»

Εμείς βρήκαμε κάτι τέτοιες περιπτώσεις που έχουν αφήσει… εποχή. Και είναι και πολλές! Αμέτρητες και σας τις παρουσιάζουμε:

 onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics