Breaking News
26 Νοεμβρίου 2022

Σε κλίμα ευρωπαϊκών Κυπέλλων βρίσκονται ξανά ελληνικά σωματεία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, αυτή τη φορά για το Europe Trophy, την τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της ηπείρου.

Την Παρασκευή 25/11 άρχισε με πολύ θετικό τρόπο την προσπάθειά του στο Europe Trophy των ανδρών ο Ολυμπιακός ΣΦΠ. Ο νταμπλούχος Ελλάδας 2022 αγωνίζεται για το 1ο στάδιο στο Νόβι Σαντ της Σερβίας. Είναι φαβορί για την πρόκριση και το δείχνει με 2 ευρείες νίκες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια του στο γκρουπ Α. Παρατάσσεται με τους Αντρέι Γκάτσινα, Τόμισλαβ Πούκαρ, Τάσο Ρηνιώτη και Σωκράτη Γιαννούτσο και ολοκληρώνει τους αγώνες του στο γκρουπ το Σάββατο 26/11 με 2 ακόμα αγώνες. Αν επικρατήσει στο γκρουπ περνάει στο τελικό στάδιο, ωστόσο μετά θα πρέπει να παίξει για την πρωτιά σε αυτή τη φάση με τον νικητή του γκρουπ Β, που φιλοξενείται στην ίδια πόλη. Σήμερα Παρασκευή εξάλλου, μετέβη στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας ο ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας για τους ομίλους του Europe Trophy γυναικών. Αγωνίζεται το Σαββατοκύριακο στο γκρουπ Α και στηρίζεται στις Λιου Τζούντιθ, Μπερναντέτ Μπαλίντ και Δέσποινα Άμπα.

Στην επανεμφάνισή του στην Ευρώπη μετά από πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός έστειλε μήνυμα ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Οι Κροάτες Γκάτσινα και Πούκαρ, δύο τοπ Ευρωπαίοι αθλητές, αποτελούν τα βασικά «όπλα» και πλαισιώνονται από τον έμπειρο Ρηνιώτη και τον διεθνή έφηβο Γιαννούτσο. Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα την πρώτη μέρα με 3-0 αρχικά την STK Libertas από την Κροατία κι έπειτα τηn SK Vydrany από τη Σλοβακία. Το Σάββατο συναντά την ιταλική ASD Marcozzi Cagliari (14:30) και την STK Banja Luka από τη Βοσνία/Εζεργοβίνη (19:00) και επιδιώκει την πρωτιά και την πρόκριση με το απόλυτο των νικών. Στον πάγκο της ομάδας είναι ο Γιώργος Χριστοφοράκης (στη φωτό όλη η ομάδα στο γυμναστήριο).

Η ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού δημοσίευσε αναλυτικά το πώς πήγαν οι αγώνες.

Η εξέλιξη του αγώνα STK Libertas Marinkolor-Ολυμπιακός Σ.Φ.Π : 0-3

Φιλίπ Σίπιν-Αντρέι Γκάτσινα 1-3 (13-11, 8-11, 6-11, 4-11)

Μίχο Σίμοβιτς-Τόμισλαβ Πουκάρ 0-3 (10-12, 7-11, 6-11)

Τόμισλαβ Γιάπες-Τάσος Ρηνιώτης 1-3 (3-11, 5-11, 11-7, 4-11)

Η εξέλιξη του αγώνα Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-SK Vydrany: 3-0

Τίμοσλαβ Πουκάρ-Ζολτάν Λέλκες 3-2 (11-6, 11-3, 5-11, 9-11, 6-0)

Αντρέι Γκάτσινα-Σάμουελ Νοβότε 3-1 (11-7, 10-12, 12-10, 11-7)

Τάσος Ρηνιώτης - Μπαλίντ Λάζκο 3-0 (11-5, 11-4, 11-5)

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση του αθλήματος (ETTU) μετά τα γκρουπ γίνονται στο Νόβι Σαντ ματς κατάταξης. Ο Ολυμπιακός προκρίνεται σίγουρα στα τελικά με την 1η θέση, απλά προβλέπεται να δώσει μετά και αγώνα με τον νικητή του άλλου γκρουπ ώστε να βγει ο πρωταθλητής αυτών των Περιφερειακών αγώνων του Europe Trophy.

Στο Europe Trophy γυναικών οι Σάρισες μετέχουν στο 1ο από τα δύο γκρουπ και βρίσκονται στην Μπρατισλάβα. Το διήμερο αυτό θ’ αντιμετωπίσουν τη TT Dinez από τη Βουλγαρία, την τοπική Stolnotenisove Centrum SKST Bratislava και την SU Sparkasse KufsteinII από την Αυστρία. Με σύστημα ανάλογο των ανδρών την Κυριακή θα βγει η κατάταξη των 2 γκρουπ και αργότερα μέσα στη μέρα οι 1οι των ομίλων θα παίξουν για τις θέσεις 1-2 της Περιφέρειας και οι 2οι για τη θέση 3. Συνολικά 3 ομάδες παίρνουν το εισιτήριο για την τελική φάση. Με τη Γαλλίδα Λιου, την Ουγγαρέζα Μπαλίντ, τη νεαρή πρωταθλήτριά μας, Άμπα και τον Ούγγρο προπονητή Μαρκ Πινκ οι Σάρισες κυνηγούν την πρόκριση. Αγωνίζονται για 4η χρονιά στην Ευρώπη και στην αποστολή είναι ακόμα ο πρόεδρος των Σαρισών Γιώργος Λυγούρας και ο ταμίας Γιώργος Καλογήρου.

Το πρόγραμμα της ομάδας έχει ως εξής:

26/11/22: TTC Sarises Florinas-TT Dinez (BL)

26/11/22: TTC Sarises Florinas- SU Sparkasse Kufstein II (AU)

27/11/22: TTC Sarises Florinas- Stolnotenisove Centrum SKST Bratislava (SLK)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 25/11

 

 

 

Oι γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Εργοτέλη βρέθηκαν στο 7ο Δημοτικό Σχολείο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics