Breaking News
30 Νοεμβρίου 2022

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στον κρυφό τομέα του ηλιακού χάρτη σου όλη μέρα και είσαι λίγο πιο απομονωμένη από το συνηθισμένο. Καθώς η μέρα προχωρά υπάρχει προκλητική ενέργεια γύρω σου. Η τάση να λες πάρα πολλά ή να αντιδράς πολύ γρήγορα προέρχεται από την αντίθεση Αφροδίτης – Άρη στους τομείς των επικοινωνιών σου. Τα όρια μπορεί να ξεπεραστούν και μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να φτάσεις σε ένα σημείο συμβιβασμού. Το να θέλεις περισσότερα από όσα μπορείς να προσφέρεις μπορεί να επιλυθεί μόνο αλλάζοντας τις προσδοκίες σου ή επιστρατεύοντας την υπομονή σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ταύρος
Αναζητάς ικανοποίηση και άνεση από την κοινωνική σου ζωή. Η συναισθηματική ελευθερία, να είσαι ο εαυτός σου χωρίς υποχρεώσεις, είναι μια ανάγκη τώρα με τη Σελήνη στον ηλιακό 11ο οίκο σου όλη μέρα. Καθώς η μέρα προχωρά πλησιάζουμε μια αντίθεση Αφροδίτης – Άρη και μπορεί να είσαι ανυποχώρητη είτε αυτό οφείλεται σε πείσμα είτε αναποφασιστικότητα. Τα θαμμένα πάθη και οι επιθυμίες μπορούν να αναδυθούν αλλά η επιδίωξη τους μπορεί να μην είναι απλή υπόθεση. Είναι μια εποχή που οι άνθρωποι μπορούν να πιέζουν τα όρια και η κτητικότητα ή η ανταγωνιστικότητα μπορεί να είναι ισχυρά θέματα.

Δίδυμοι
Με τη Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος όλη μέρα, είσαι λίγο πιο φιλόδοξη ή τυπική από ότι συνήθως. Μια αντίθεση Αφροδίτης – Άρη πλησιάζει και καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να δημιουργηθεί κάποια ένταση. Δεν φαίνεται να είσαι στο ίδιο μήκος κύματος με τους άλλους και το timing να μην είναι κατάλληλο για συμφωνίες. Υπάρχουν επίσης ασταθή συναισθήματα τα οποία μπορεί να είναι σύμπτωμα της χαμένης σου επαφής με τις πραγματικές επιθυμίες και ανάγκες σου. Απόφυγε να αντιδράς αμυντικά και στόχευσε στην υπομονή.

Καρκίνος
Με τη Σελήνη στον τομέα της περιπέτειάς σου όλη τη μέρα, λαχταράς την αίσθηση ότι μεγαλώνοντας μαθαίνεις και βελτιώνεσαι. Το να εστιάζεις σε ενέργειες του παρελθόντος μπορεί να σε μπλοκάρει λίγο, καθώς η μέρα προχωρά και μπορεί να πεισμώσεις κάπως απέναντι στους άλλους. Μια αντίθεση Αφροδίτης – Άρη προκαλεί ανησυχία, όμως σου λείπει η ενέργεια για να κάνεις κάτι για αυτό. Ένα ερωτικό θέμα δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει έντονα. Αναγνώρισε όποια συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, ακόμα κι αν φαίνονται παράλογα.

Λέων
Με τη Σελήνη στον 8ο ηλιακό σου οίκο δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στη διαίσθησή σου. Μπορείς γρήγορα να καταλήξεις ή να αναγνωρίσεις τα κίνητρα. Μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοήσεις τους άλλους κι αυτό να καταλήξει σε συγκρούσεις που όμως είναι διεγερτικές και συναρπαστικές αυτήν τη στιγμή, αλλά πιθανώς λιγότερο ικανοποιητικές. Ο ρυθμός στον έρωτα είναι λίγο αργός και για αυτό δεν παίρνεις ιδιαίτερη ικανοποίηση. Ίσως είναι καλύτερο να προσέξεις λίγο την υπεροπτική ή παρορμητική λήψη αποφάσεων και τις πρόωρες αντιδράσεις.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά όλη τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου και τα κοινωνικά σου ένστικτα είναι δυνατά. Έχεις πάρει πολλές αποφάσεις και μπορεί τώρα να λαχταράς τη συμβολή κάποιου που εμπιστεύεσαι. Ωστόσο στις σχέσεις σου μπορεί να υπάρχει ανυπομονησία, καθώς η μέρα προχωρά και η Αφροδίτη έρχεται σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη. Η κοινωνική πλευρά της εργασίας ειδικά μπορεί να είναι περίπλοκη. Μπορεί να σιγοβράζεις σε παλιό θυμό ή προβλήματα του παρελθόντος που επηρεάζουν το παρόν. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να αντιδράσεις γρήγορα.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της δουλειάς, στις συνήθειες και τις ρουτίνες σου και επικεντρώνεσαι κυρίως στη φροντίδα των λεπτομερειών και στην οργάνωση κάποιου τομέα της ζωής σου. Καθώς η μέρα προχωρά είναι εύκολο να εκνευριστείς εάν οι άλλοι δεν κινούνται με την ταχύτητά σου. Προσπάθησε, αν μπορείς, να ορίσεις τον δικό σου ρυθμό. Τα θέλω και οι ανάγκες μπορεί να φαίνονται το ίδιο πράγμα. Οι συζητήσεις μπορούν να γίνουν προσωπικές με μια αντίθεση Αφροδίτης – Άρη να επηρεάζει τη μέρα.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του ρομαντισμού και της ψυχαγωγίας σου κι εσύ αναζητάς διασκεδαστικούς και μοναδικούς τρόπους να εκφραστείς. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να ανακαλύψεις ότι κάτι δεν είχες κάνει στο παρελθόν και έρχεται ξανά στην επιφάνεια και χρειάζεται την προσοχή σου. Μια χαμένη ευκαιρία μπορεί να είναι απογοητευτική αλλά μπορεί επίσης να σε οδηγήσει σε μια πορεία προς την καλύτερη διαχείριση των πόρων σου. Εάν δεν έχεις νιώσει εκτίμηση ή σεβασμό μπορεί τώρα να αντιδράσεις και να φτάσεις σε ένα σημείο ξεσπάσματος, καθώς η Αφροδίτη αντιτίθεται στον ανάδρομο Άρη.

Τοξότης
Έχεις μια πιο έντονη από το συνηθισμένο ανάγκη για οικείες καταστάσεις και περιβάλλοντα σήμερα με τη Σελήνη στο σπίτι και τον οικογενειακό σου τομέα όλη μέρα. Υπάρχει αρκετή προσοχή στραμμένη προς τα εσένα, αλλά μπορεί να είσαι αρκετά ευαίσθητη και κάτι μπορεί να σου λείπει έντονα καθώς η μέρα προχωρά. Αναζητάς την ειρήνη και την ισορροπία, αλλά νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα βρεις από πράγματα που πλανώνται στον αέρα. Μια διαφωνία ή έλλειψη κατανόησης είναι αρκετά πιθανή, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιο σου αντιτίθεται στον ανάδρομο Άρη.

Αιγόκερος
Οι προσωπικές σου υποθέσεις τονίζονται σήμερα με τη Σελήνη στον ηλιακό 3ο οίκο σου και η περιέργειά σου είναι έντονη. Είναι πιθανό να είσαι πολυάσχολη ή να έχεις πολλά στο μυαλό σου και οι εντάσεις να αυξάνονται όσο εξελίσσεται η μέρα με την Αφροδίτη και αντιτίθεται στον Άρη. Κάποιος μπορεί να διαφωνήσει μαζί σου, εάν έχεις πάρει το προβάδισμα ή αν έχεις καθυστερήσει. Οι απογοητεύσεις με τη ρουτίνα και τη δουλειά μπορεί να είναι εμφανείς ιδιαίτερα, καθώς λαχταράς περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου ώστε να τακτοποιήσεις τα συναισθήματά σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου σε ενθαρρύνει να μάθεις περισσότερα για τις ανάγκες σου και να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Η αντίθεση Αφροδίτης – Άρη προκαλεί έντονα πάθη καθώς προχωρά η μέρα. Μπορεί επίσης να προκύψουν εσωτερικές απογοητεύσεις, εάν οι τρέχουσες σχέσεις δεν ικανοποιούν τις βαθύτερες ανάγκες σου. Αν είχες δυσαρεστηθεί από κάποιον μπορεί το θέμα να επανέλθει τώρα. Μπορεί και κάποιος να αναφέρει κάτι για εσένα που απαιτεί διαχείριση. Αναζητάς το πάθος και όχι μια απλή εμπειρία για αληθινή συναισθηματική ολοκλήρωση.

Ιχθείς
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σήμερα μπορεί να είναι ζωηρή, άμεση και αυθόρμητη. Είναι καιρός να έρθεις σε επαφή με κάποιες από τις ανάγκες και επιθυμίες σου. Μπορεί να υπάρξουν ανυπόμονες ή ανώριμες αντιδράσεις σε καθυστερήσεις, καθώς η μέρα προχωρά με την Αφροδίτη να έρχεται σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη. Ο θαμμένος θυμός ή το παράπονο μπορεί να αναδυθεί και να σε κάνει να νιώσεις αγανάκτηση με τους άλλους ή να επιθυμείς κάτι που δεν μπορείς να έχεις. Τα πάθη τείνουν να φουντώνουν αλλά η ικανοποίησή τους μπορεί να μην είναι απλή υπόθεση.
onsports.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ Εθνική:Τα αποτελέσματα των αγώνων της 4ης αγωνιστικής(30/11)

 

 

 

Σήμερα 30 Νοεμβρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics