Breaking News
11 Ιουλίου 2021

Πρωταθλητές κόσμου ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου στο σκιφ ελ. βαρών και οι Χρήστος Στεργιάκας, Θανάσης Παλαιοπάνος στο διπλό σκιφ, μετάλλια και στα κορίτσια
Δημήτρης Ντζάνης 

 


Σπουδαία ημέρα για την ελληνική κωπηλασία, που μετρά το ένα μετάλλιο μετά το άλλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας Κ23 στο Ράσιτσε της Τσεχίας. Η ελληνική αποστολή στους πρώτους τέσσερις τελικούς μετρά ισάριθμα μετάλλια, που μεταφράζονται σε δύο χρυσά, ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο.

Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου με εντυπωσιακή εμφάνιση έγινε πρωταθλητής κόσμου στο σκιφ ελ. βαρών αγοριών. Λίγα λεπτά αργότερα τον Παπακωνσταντίνου… ζήλεψε το πλήρωμα στο διπλό σκιφ αγοριών.

Οι Χρήστος Στεργιάκας και Θανάσης Παλαιοπάνος έδωσαν μάχη με το γερμανικό πλήρωμα και στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη και την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου.

Ο χορός των μεταλλίων άνοιξε με την Ευαγγελία Αναστασιάδου να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο, στο σκιφ ελ. βαρών κοριτσιών, με την Ιταλία, Σίλβια Κρόζιο να αναδεικνύεται νικήτρια.

 

Το 4ο ελληνικό μετάλλιο ήρθε από τις Αγγελική Αραμπατζή και Ευαγγελία Φράγκου, που πήραν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ κοριτσιών.

Μάλιστα οι Φράγκου και Αραμπατζή, στο παρακάτω βίντεο, παροτρύνουν και αποθεώνουν τους Στεργιάκα και Παλαιοπάνο τη στιγμή τερματισμού τους στον τελικό του διπλού σκιφ.

Στον 5ο ελληνικό τελικό της ημέρας, οι Ελένη Βαρελοπούλου και Ειρήνη Βαρελοπούλου κατέλαβαν την 6η θέση στο διπλό σκιφ ελ βαρών κοριτσιών. Τέλος, την 4η θέση στο μικρό τελικό και την 10η στη γενική κατέκτησε η τετράκωπος άνευ των αγοριών με τους Τζουμέζη-Μπουκουβάλα-Καπάκογλου-Λαπίκοφ.

Δείτε εδώ τα πλήρη αποτελέσματα
sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

 

 Παγκόσμιο πρωτάθλημα 420: Καλή εμφάνιση για τα ελληνικά πανιά στο Σαν Ρέμο

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics