Breaking News
13 Ιουλίου 2021

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ

Η εθνική Ιταλίας έκανε τουρ παρέα με το τρόπαιο του Euro 2020 στους δρόμους της Ρώμης πάνω σε ανοιχτό λεωφορείο με χιλιάδες οπαδούς να στήνουν πάρτι.

 

Μεθυσμένη πολιτεία είναι η Ρώμη. Η πρωτεύουσα της Ιταλίας υποδέχθηκε της ήρωες της. Η εθνική Ιταλίας προσγειώθηκε στη χώρα της το πρωί της Δευτέρας (12/7) μετά την κατάκτηση του Euro 2020 και οι στιγμές που ζει είναι ιστορικές.

Οι ατζούρι ξεκίνησαν το δικό τους πάρτι, αφού πήραν το οκ απ' τις τοπικές Αρχές οι οποίες ήταν αρχικά διστακτικές, και με ανοιχτό λεωφορείο έκαναν τουρ στους δρόμους της Ρώμης.

Η βόλτα αυτή, όπως ήταν φυσικό, έβγαλε χιλιάδες Ιταλούς στους δρόμους, οι οποίοι με συνθήματα και σημαίες γιόρτασαν το τρόπαιο με τους παίκτες της εθνικής Ιταλίας.

Οι παίκτες της Ιταλίας επισκέφθηκαν τον πρόεδρο της Ιταλίας, Σέρτζιο Ματαρέλα και τον πρωθυπουργό, Μάριο Ντράγκι. Η βόλτα των ατζούρι ολοκληρώθηκε στο ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα στη Ρώμη.

"Αυτή η νίκη είναι η απόδειξη πως όταν πιστεύεις δυνατά σε αυτό που κάνεις, είναι δυνατό να κυνηγήσεις κάτι που μοιάζει αδύνατο. Αφιερώνουμε τη νίκη στους Ιταλούς" δήλωσε ο Μαντσίνι ενώπιον του Σέρτζιο Ματαρέλα, ο οποίος με τη σειρά του τόνισε: "Δεν είναι μέρα ομιλιών, αλλά συγχαρητηρίων. Συγχαρητήρια, αξίζατε τη νίκη πριν απ' τα πέναλτι".
sport24.gr

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο ρεκόρ ο Σταματιάδης στα 200μ T43

 

Έκλεισε Τοράλ ο ΟΦΗ

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics