Breaking News
04 Σεπτεμβρίου 2021

Η μεικτή ομάδα των Πολυχρονίδη, Ντέντα και Πυργιώτη στο μπότσια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

 

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η μεικτή ομάδα στο μπότσια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Οι Πολυχρονίδης, Ντέντα, Πυργιώτη κατέκτησαν το χάλκινο, ανεβάζοντας τη συγκομιδή της Ελλάδος στα 10 μετάλλια!

Στον ημιτελικό οι Πολυχρονίδης, Ντέντα, Πυργιώτη ηττήθηκαν 5-1 από την Ιαπωνία και στον μικρό τελικό πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στο Χονγκ Κονγκ. Νίκησαν εύκολα 7-0 και πανηγύρισαν την 3η θέση. Σημειώνεται ότι ο Πολυχρονίδης κατέκτησε το 6ο του μετάλλιο σε Παραολυμπιακούς Αγώνες.
sdna.gr
Διαβάστε επίσης:

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics