Breaking News
17 Ιανουαρίου 2022

Τι προβλέπουν τα ζώδια σήμερα;

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

 

Κριός
Μην κάνετε τοποθετήσεις χρημάτων σήμερα. Μην ξοδεύετε περισσότερα χρήματα απ’ όσα πρέπει. Η διάθεσή σας παρουσιάζει διακυμάνσεις εξαιτίας του σημερινού πλανητικού σκηνικού. Ασχοληθείτε με δημόσιες σχέσεις και κοινωνικά.

Ταύρος
Η μέρα είναι πραγματικά δύσκολη σήμερα! Οι σχέσεις με τον σύντροφό σας ή και με τους συνεργάτες σας θα βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί. Θα πρέπει να αποφύγετε συγκρούσεις και αντιδράσεις.

Δίδυμοι
Μόνο με μεγάλη προσοχή θα αποφύγετε γκάφες σε οικονομικά ή αισθηματικά θέματα. Προτιμότερο είναι να μην κάνετε τοποθετήσεις χρημάτων και να εξετάσετε διεξοδικά κάθε καινούργια πρόταση.

Καρκίνος
Μπορεί να κάνετε μια συζήτηση που θα προωθήσει τα επαγγελματικά σας θέματα σήμερα. Πολλά απρόοπτα μπορούν όμως να συμβούν. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Λέων
Τα πράγματα στη δουλειά σας δεν είναι και τόσο εύκολα, δε σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να φέρετε την καταστροφή… Με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να ξεπεράσετε και αυτό το δύσκολο σκόπελο.

Παρθένος
Η μέρα υπόσχεται πάρα πολλά σε αυτούς που επιδιώκουν κάτι καλύτερο στη ζωή τους. Μερικοί μπορεί να ευεργετηθείτε από μια κληρονομιά ή να πετύχετε μια χρηματοδότηση.

Ζυγός
Θα νιώσετε κάποιον εκνευρισμό επειδή θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα σχετικά με την πορεία σας, τους συναδέλφους ή τον σύντροφό σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, από το βράδυ θα νιώθετε καλύτερα.

Σκορπιός
Έχετε μια δυναμική δημιουργικότητα, αλλά θα υπάρχει και συναισθηματική φόρτιση. Ωφεληθείτε από την ημέρα για περισυλλογή. Ερωτικά προσέξτε μην οδηγηθείτε σε μπλεξίματα που ίσως σας αποσπάσουν από την εργασία σας.

Τοξότης
Η Σελήνη ευνοεί νέα ξεκινήματα και προώθηση των στόχων σας σήμερα. Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές σας γνωριμίες. Η μέρα είναι ιδανική να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Αιγόκερως
Σήμερα θα σας διακατέχει πνευματική διαύγεια και θα καταπλήξετε τους γύρω σας. Η κριτική σας θα εισακουστεί και θα σας ανοίξει δρόμους σε ανταλλαγές απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα.

Υδροχόος
Μην γίνεστε πεισματάρηδες, αν κάποιοι από τους φίλους σας θα έχουν διαφορετικές απόψεις. Προτιμήστε μια ήσυχη και ρομαντική βραδιά, παρέα με το ταίρι σας.

Ιχθύς
Ευνοούνται αγορές και εργασίες με ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ευχάριστες στιγμές τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Οι σημερινές επαφές θα σας αποφέρουν κέρδη στο μέλλον.

mononews.gr

Διαβάστε Επίσης

Βραζιλία: Δεν έχει ξαναμπεί γκολ με τέτοιο τρόπο [vid]

 

 

 

Σήμερα 17 Ιανουαρίου γιορτάζουν

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics