Breaking News
18 Ιανουαρίου 2022

Με τον Σωτηρίου να προπονείται κανονικά και τους Στάικο-Γουές να συμμετέχουν σε μέρος της προπόνησης, άρχισε σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς με τον Ιωνικό.
ΟΦΗ: «Μπήκε» ο Σωτηρίου ενοψει Ιωνικού

 


Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (18/1) στο Παγκρήτιο στάδιο, άρχισε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (22/1) με τον Παναιτωλικό.
Κανονικά προπονήθηκε ο Δημήτρης Σωτηρίου, με τους Πασχάλη Στάικο και Αμπντούλ Γουές να συμμετέχουν σε μέρος της προπόνησης.
Ο Κώστας Γιαννούλης άρχισε θεραπεία, καθώς υπέστη θλάση στον πλατύ ραχιαίο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ θεραπεία έκανε και ο Νίκος Κοροβέσης, λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο. Ο Τζόναθαν Νυτε Γκούζμαν ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.
Η σημερινή προπόνηση των «ομιλητών» περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, τελειώματα φάσεων, παιχνίδι μικρών σχέσεων και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.


Η επόμενη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (19/1), στις 12:00.

Διαβάστε Επίσης

Σήμερα 18 Ιανουαρίου γιορτάζουν

 

 

 

Στην Τουρκία βρήκαν λάδι από τσάι που μοιάζει σαν ελαιόλαδο και ξεκίνησαν την παραγωγή του!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics