Breaking News
23 Μαρτίου 2023

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός
Αισθάνεσαι ανεβασμένη μετά από μια νέα Σελήνη στο ζώδιο σου. Ενώ μπορεί να είσαι ιδιαίτερα πρόθυμη να προχωρήσεις τα έργα και τις υποθέσεις σου, προσπάθησε να είσαι υπομονετική και συνετή όταν το κάνεις. Απόλαυσε τις στιγμές και προγραμματίσου καλά. Ευτυχώς οι διελεύσεις σήμερα υποστηρίζουν αυτήν την αποστολή. Μπορείς να πετύχεις σχέδια που αφορούν στην ανάπτυξη μιας επιχείρησης ή ενός έργου εργασίας και η αίσθηση του τι αξίζεις είναι ισχυρή. Οι ελπίδες και το πνεύμα σου είναι υψηλές και οι άνθρωποι απολαμβάνουν ιδιαίτερα την παρέα σου. Ωστόσο η σημερινή μέρα αφορά πολύ στις ανάγκες, τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου.

 

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και μπορεί να υπάρχουν οφέλη από το να εργάζεσαι στα παρασκήνια, να προετοιμάζεσαι, να χτίζεις εσωτερική δύναμη ή να στοχάζεσαι και να απολαμβάνεις την ψυχική ηρεμία. Αισθάνεσαι πιο άνετα πια με τα τρωτά σου σημεία ή με τους περιορισμούς σου και η αποδοχή του εαυτού σου είναι ταυτόχρονα στόχος και ανταμοιβή. Έχεις την ανάγκη να φορτίσεις τις συναισθηματικές μπαταρίες σου. Ταυτόχρονα η θετική ενέργεια είναι μαζί σου και σε βοηθά στην εύρεση νέων ή ανανεωμένων τρόπων έκφρασης.

Δίδυμοι
Η μέρα ευνοεί τις φιλίες και την επικοινωνία. Οι συνδέσεις είναι πιο έντονες από ότι συνήθως. Οι δραστηριότητες με άλλους μπορεί να είναι ικανοποιητικές και οι ζωηρές ανταλλαγές μπορεί να σε εμπνεύσουν ή να σε βοηθήσουν στην ανανέωση του πνεύματος και της αυτοπεποίθησης σου. Η κοινωνική σου ζωή αυξάνεται τώρα και οι συζητήσεις ή οι επαφές που δεν περίμενες ποτέ να κάνεις μπορεί να είναι δυνατές. Η μέρα είναι επίσης ισχυρή για στενές ή οικογενειακές σχέσεις, καθώς είσαι συναισθηματικά ισχυρή.

Καρκίνος
Η μέρα είναι αισιόδοξη με τη διαύγεια σου να αυξάνεται. Η διευθέτηση προβλημάτων έρχεται εύκολα και φυσικά με την αποφασιστικότητα σου να ολοκληρώσεις τα πράγματα. Το τι μπορείς να κάνεις με τη γνώση είναι πιο σημαντικό για εσένα σήμερα. Με τη Σελήνη στον ηλιακό 10ο οίκο σου όλη τη μέρα οι γύρω σου σε προσέχουν περισσότερο απ’ ότι συνήθως και το αντιλαμβάνεσαι. Ταυτόχρονα, οι ενέργειες είναι καλές για την ανάπτυξη ενός δεσμού μέσω της ανταλλαγής ιδεών ή των εμπειριών του παρελθόντος.

Λέων
Βλέπεις και αρπάζεις ευκαιρίες αυτήν τη στιγμή και μπορεί να αισθάνεσαι παθιασμένη ή ενθουσιώδης με ένα όνειρο, μια πεποίθηση ή μια ιδέα. Βλέπεις πιο καθαρά και ολοκληρωμένα την εικόνα των πραγμάτων μέσω των συνδέσεων σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματος και της εκπαίδευσης, συναντώντας τον Δία εκεί και ευνοώντας την ανταλλαγή ιδεών, την καθοδήγηση και την έμπνευση. Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για θετική σκέψη και απολαμβάνεις το να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου. Είναι επίσης μια στιγμή για υπέροχες ιδέες σχετικά με τα χρήματα, τις επιχειρήσεις και τη δουλειά.

Παρθένος
Σήμερα επικεντρώνεσαι σε αυτά που αγαπάς, καθώς διανύεις μια περίοδο απόλαυσης και μεγαλύτερης αποδοχής του εαυτού σου. Το να μαθαίνεις νέα πράγματα για τον εαυτό σου ή για κάποιον σημαντικό για εσένα το απολαμβάνεις ιδιαίτερα. Η διορατικότητα σου εκτιμάται και φαίνεται να σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Η αποκάλυψη ενός μυστικού ή ενός προσωπικού φορτίου μπορεί να είναι μια κάθαρση σήμερα. Η επίλυση των προβλημάτων σήμερα είναι πιο εύκολη. Είσαι λίγο ανυπόμονη σήμερα και βιάζεσαι να αναλάβεις δράση σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου.

Ζυγός
Μια στενή σύνδεση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη συναισθηματική σου ικανοποίηση σήμερα. Η αρμονία που επιθυμείς στις σχέσεις σου είναι σχετικά εύκολο να επιτευχθεί αυτήν τη στιγμή, κυρίως καθώς μπορείς εύκολα να συντονιστείς με τις ανάγκες και τις απόψεις των άλλων. Μοιράζεσαι τις ιδέες και τις ανακαλύψεις σου με ενθουσιασμό και ίσως βοηθήσεις κάποιον να θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο ή να επιλύσει ένα πρόβλημα. Οι συζητήσεις είναι ζωηρές και δίνουν κίνητρο. Οι περιστάσεις είναι τέτοιες που νιώθεις ότι ωριμάζεις μέσα από την επαφή.

Σκορπιός
Με τις σημερινές διελεύσεις είσαι ή νιώθεις πιο ικανοποιημένη όταν νιώθεις απαραίτητη. Αισθάνεσαι πιο σίγουρη για τις δουλειές σου και έχεις ωραίες ιδέες. Αναζητάς χειροπιαστές λύσεις και πρακτικούς τρόπους για να πετύχεις τους στόχους σου. Σήμερα θέλεις να αντιμετωπίσεις τα πρακτικά προβλήματα που σε απασχολούν και να τελειώνεις με αυτά. Ένα σημαντικό έργο είναι έτοιμο να προχωρήσει. Μπορεί ακόμα και να επιλύσεις μια διαφωνία.

Τοξότης
Τα κίνητρα σου χτίζονται και μπορεί να νιώθεις σαν να ξεκινάς από την αρχή. Οι διελεύσεις σε ωθούν να ακολουθήσεις την καρδιά σου με θάρρος, είσαι πιο σίγουρη για συναισθήματά σου και κάνεις καλή εντύπωση στους άλλους. Μια άμεση και φυσική προσέγγιση της ζωής είναι αποδεκτή αυτήν τη στιγμή. Ταυτόχρονα ελκύεσαι σε συναισθηματικά διεγερτικές δραστηριότητες. Η δημιουργικότητα σου ανθίζει και κοιτάς τη ζωή με την αίσθηση ότι μπορείς να αναλάβεις οτιδήποτε βρεθεί στον δρόμο σου.

Αιγόκερος
Ο συγχρονισμός σου φαίνεται σωστός σήμερα και σχέδια που σχετίζονται με θέματα σπιτιού και εργασίας ευνοούνται. Η αποφασιστικότητα σου να κάνεις τα πράγματα να συμβούν είναι αξιοσημείωτη. Με την καρδιά σου αφοσιωμένη όπως είναι τώρα μπορείς να πετύχεις πολλά. Οι τρόποι βελτίωσης είναι πιο προφανείς για εσένα σήμερα και η αυτοπεποίθηση σου αυξάνεται. Ταυτόχρονα έχεις το κίνητρο να συνδεθείς με τον εσωτερικό κόσμο σου. Η απόλαυση οικιακών, ήσυχων ή εσωτερικών ανέσεων έρχεται πιο φυσικά. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να καλλιεργήσεις ένα προσωπικό σχέδιο και να υποστηρίξεις τους άλλους.

Υδροχόος
Οι σημερινές διελεύσεις είναι κίνητρα και ο ενθουσιασμός σου για ένα νέο ενδιαφέρον ή έργο αυξάνεται. Εκφράζεσαι ή συνδέεσαι με αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα. Οι ζωηρές ανταλλαγές μπορεί να είναι αξιοσημείωτες και βρίσκεις πιο εύκολα λύσεις και ευκαιρίες. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου, συνδυάζοντας τον Δία και ενισχύοντας τη διάθεση και την περιέργεια σου ακόμη περισσότερο. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μάθεις ή να καθοδηγήσεις και να απολαύσεις τη διαδικασία. Θα μπορούσες να βρεις εξαιρετικά απλό σήμερα το να ασχοληθείς με δύσκολα θέματα.

Ιχθείς
Οι διελεύσεις σήμερα φαίνεται να προωθούν φυσικά ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια, τις επιχειρήσεις ή τα χρήματα και μπορεί να αισθάνεσαι πολύ πιο σίγουρη με τα κίνητρα τα οποία έχεις. Είσαι πολυμήχανη και έτοιμη να κάνεις πράγματα να συμβούν και να λύσεις προβλήματα. Ελκύεσαι από επιδιώξεις που αυξάνουν τα αισθήματα ασφάλειας και άνεσης και οι δημιουργικές ιδέες και μέθοδοι σου έρχονται εύκολα σήμερα. Με τη Σελήνη στον άνετο ηλιακό 2ο οίκο σου όλη μέρα να ενώνεται με τον χαρούμενο Δία εκεί, μπορεί να θέλεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό για τον εαυτό σου.
tlife.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο Μάρκο Μπάκιτς πήγε στον ΟΦΗ και είναι σαν να παίζει χρόνια εκεί

 

 

 

 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΠΣΗ

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics