Breaking News
03 Δεκεμβρίου 2021

Λίγες μόλις ημέρες μετά την εγκατάλειψη βρέφους στο κέντρο της Αθήνας, μία νέα υπόθεση εγκατάλειψης παιδιού, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο Κρήτης, συγκλονίζει την κοινή γνώμη.


Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατά τη διάρκεια περιπολίας γύρω από το πάρκο Θεοτοκόπουλου, στο κέντρο της πόλης, άκουσαν παιδικό κλάμα και λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν ένα κοριτσάκι 3- 4 ετών παρατημένο μέσα σε ένα χαρτόκουτο.

Όπως αναφέρει το cretalive, οι αστυνομικοί φρόντισαν το μικρό παιδί και ενημέρωσαν τους αρμόδιους για να προχωρήσει η προβλεπόμενη διαδικασία.

Το κοριτσάκι φαίνεται πως είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας, ενώ ο πατέρας του είναι 28 ετών και χρήστης ναρκωτικών που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Ο άντρας φαίνεται πως εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.
sdna.gr

Διαβάστε Επίσης

 

Αλπικά: «Μια ανάσα» από το βάθρο ο Αντωνίου - Σημαντικό «βήμα» πρόκρισης για τον Μπάκα

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (03/12)

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics