Breaking News
22 Ιουνίου 2022

Τι συμβαίνει με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, η πρόταση του ΟΦΗ και τι εκτιμούν στην Κρήτη!


Προερχόμενος από τον δανεισμό του στον ΟΦΗ, στον οποίο κατέγραψε 24 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ, ο Λάζαρος Λάμπρου έδωσε χθες το “παρών” στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Βέβαια, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός κάθε άλλο παρά… νέος είναι στον Δικέφαλο, καθώς ήρθε για πρώτη φορά στην Τούμπα τον Ιανουάριο του 2017 με μεταγραφή από τον Ηρακλή και από τότε έως σήμερα έχει παραχωρηθεί δανεικός σε Πανιώνιο, Φορτούνα Σιτάρντ, Τβέντε και ΟΦΗ!


Σε αυτό το διάστημα, ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε μόλις 27 επίσημα παιχνίδια (3 γκολ, 2 ασίστ), ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι! Αξίζει δε να σημειωθεί πως σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια δεν βρισκόταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου!

Το τι θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες σε ότι αφορά το μέλλον του Λάμπρου στον Δικέφαλο, δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς. Το σίγουρο είναι πως θα πάρει μέρος στις εν Ελλάδι προπονήσεις και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί και στην αποστολή που την ερχόμενη Δευτέρα θα “πετάξει” για την Γερμανία με τελικό προορισμό το Άπελνοορν της Ολλανδίας, τη στιγμή που ο ΟΦΗ εμφανίζεται ήδη να έχει καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για αγορά του ποδοσφαιριστή!

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα στην Κρήτη εκτιμούν πως η παρουσία του Λάμπρου στη χθεσινή πρώτη προπόνηση έχει να κάνει με το γεγονός πως οι “ασπρόμαυροι” δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει το ρόστερ τους…
paok24

Διαβάστε επίσης

Ο πρόεδρος της ΕΦΟΕπΑ Κώστας Παπαγεωργίου στον εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας στη ΧΑΝΘ

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics