Breaking News
03 Ιουνίου 2023

Γκιώνης: Βήμα για τον τελικό της πολωνικής λίγκας με την Μπογκόρια


Συνεχίζονται τα πετυχημένα αποτελέσματα σε κορυφαίες ευρωπαϊκές λίγκες για τα κλαμπ, στα οποία αγωνίζονται τοπ Έλληνες αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Γκιώνης: Βήμα για τον τελικό της πολωνικής λίγκας με την Μπογκόρια
Με την συνδρομή του Παναγιώτη Γκιώνη η Μπογκόρια Γκρότζισκ νίκησε το βράδυ της Παρασκευής 02/06, εντός έδρας, 3-1 την Όρλις 1924, στον πρώτο ημιτελικό του πολωνικού πρωταθλήματος κι έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό. Αύριο Κυριακή 04/06, στην καθοριστική εκτός έδρας ρεβάνς θα κοιτάξει ν’ αξιοποιήσει το πλεονέκτημα και να περάσει στον τελικό της 11ης Ιουνίου για να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Ο Γκιώνης έδωσε δύο ματς ως 1ος παίκτης, διαμόρφωσε το τελικό σκορ, ενώ είχε γνωρίσει ήττα στο εναρκτήριο παιχνίδι. Το ίδιο θετικά θυμίζουμε, εξελίσσεται στη Γαλλία και η ανάλογη προσπάθεια της Ενεμπόν του Γιάννη Σγουρόπουλου. Την Τετάρτη 31/05 είχε επικρατήσει 3-1 στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ με τη Τζούρα Μορέ και απόψε 03/06, στο «σπίτι» της, ετοιμάζεται να επικυρώσει την πρόκριση στον τελικό.

Στην πολωνική λίγκα η Μπογκόρια, που είχε τερματίσει 3η στην κανονική διάρκεια, διασταυρώθηκε στα ημιτελικά με τη 2η της βαθμολογίας Όρλις 1924 (ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε πέρσι ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος) έχοντας το πρώτο ματς ως γηπεδούχος. Εκατοντάδες φίλοι της γέμισαν την αίθουσα, μουσική, τσιρλίντερ και τελετουργικό παρουσίασης δημιούργησαν ξεχωριστή ατμόσφαιρα.


Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με νίκη του Ιάπωνα Μάκι, τον οποίο δεν είχαν στη σύνθεσή τους τέλη Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όταν έφτασαν στον τελικό του Europe Trophy κόντρα στον μετέπειτα πρωταθλητή Ολυμπιακό. Από τον πολύ αξιόλογο Ασιάτη έχασε ο Γκιώνης με 3-1 σε πολύ κλειστό και θεαματικό παιχνίδι, όπου τα πρώτα τρία σετ κρίθηκαν με οριακή διαφορά.

Παρά τη συγκεκριμένη ήττα η Μπογκόρια δεν έχασε τον ρόλο του φαβορί κι αυτό αποδείχτηκε στη συνέχεια. Σύμφωνα με το σύστημα της λίγκας μετά τους τρεις πρώτους αγώνες η κάθε αναμέτρηση κρίνεται υπέρ του καλύτερου των 3ων σετ, ο Γκιώνης ήταν καλύτερος από τον 4ο αθλητή, που χρησιμοποίησε με αντικατάσταση η Όρλις, τον Μπακ και πέτυχε την καθοριστική νίκη με 2-0 σετ.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Μπογκόρια-Όρλις 1924 3-1:

Παναγιώτης Γκιώνης-Ασούκα Μάκι 1-3 (11-9, 14-16, 10-12, 5-11)

Μίλος Ρετζίμσκι-Ρόμπερτ Φλόρας 3-1 (11-9, 10-12, 11-6, 11-4)

Μάρεκ Μπαντόφσκι-Πιοτρ Τσίρνεκ 3-0 (11-9, 11-3, 11-5)

Γκιώνης-Ντάνιελ Μπακ 2-0 (11-6, 11-4)

Την Κυριακή 04/06 γίνεται η ρεβάνς και σε περίπτωση ήττας της Μπογκόρια θα περάσει η ομάδα με το καλύτερο σκορ των ημιτελικών. Στις 17:00 Ελλάδας είναι η ώρα έναρξης και το live streaming από το κανάλι του πρωταθλήματος στο youtube είναι στο λινκ https://www.youtube.com/watch?v=WDwhMN9IU-c.

Στο άλλο ζευγάρι της 4άδας η Ντζιάλντοβο κατέβαλλε με 3-1 εκτός έδρας τη Γκιβιάζντα Μπιντγκόζ κι επίσης είναι φαβορί να προκριθεί στον τελικό.

Στη γαλλική Pro A η Ενεμπόν θέλει να σφραγίσει το «εισιτήριο» για τον τελικό των πλέι οφ. Χωρίς τον Σγουρόπουλο στην τριάδα είχε κάνει το πρώτο βήμα μεσοβδόμαδα με νίκη 3-1 κι έχει με το μέρος της τις πιθανότητες και στον αποψινό (Σαββάτου) εντός έδρας επαναληπτικό. Ο αγώνας αρχίζει στις 20:30 Ελλάδας και μεταδίδεται απευθείας στο λινκ https://www.youtube.com/watch?v=9VKSxYLMA1g.
fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ποσειδώνα αποτελεί ο Νίκος Σουτζής

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics