Breaking News
21 Σεπτεμβρίου 2018

Η πρώτη αυτόνομη μοτοσικλέτα της BMW παρουσιάστηκε πριν από μερικές ημέρες κατά τη διάρκεια του BMW Motorrad Techday 2018 και το video που θα δείτε είναι εντυπωσιακό.

 


Μία BMW R 1200 GS έκανε τους πρώτους γύρους της, ως δια μαγείας, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων δημοσιογράφων, στο κέντρο δοκιμών της BMW στο Miramas, στη Ν. Γαλλία.


Προϊόν εξέλιξης του πτυχιούχου μηχανικού Stefan Hans και της ομάδας του, η μοτοσικλέτα ξεκινά, επιταχύνει, στρίβει, φρενάρει και σταματά αυτόνομα!

Με αυτή την καινοτομία, στόχος εξέλιξης της BMW Motorrad δεν είναι μία εντελώς ανεξάρτητη μοτοσικλέτα. Το αντίθετο, η εν λόγω τεχνολογία θα μπορούσε να αποτελέσει την πλατφόρμα για την διερεύνηση μελλοντικών συστημάτων και λειτουργιών που θα κάνουν την οδήγηση της μοτοσικλέτας ακόμα πιο ασφαλή, άνετη και απολαυστική για τον αναβάτη.

Η δημιουργία του πρωτοτύπου στοχεύει στη συλλογή πρόσθετων πληροφοριών ως προς τη δυναμική συμπεριφορά με σκοπό τον έγκαιρο εντοπισμό επικίνδυνων καταστάσεων και την υποστήριξη του αναβάτη με κατάλληλα συστήματα ασφάλειας, όταν στρίβει σε διασταυρώσεις ή φρενάρει απότομα, για παράδειγμα.

Εκτός από την εντυπωσιακά αυξημένη οδηγική απόλαυση και ασφάλεια για τον αναβάτη, η BMW Motorrad παρουσίασε πολλά ακόμα συναρπαστικά, τεχνολογικά projects. Ισχυροί προβολείς, από φώτα στροφών μέχρι προβολείς λέιζερ ήταν από τα πλέον αξιοσημείωτα, όπως και ένα πλαίσιο που κατασκευάζεται αποκλειστικά μέσω τρισδιάστατης εκτύπωσης, όπως και ένα πίσω ψαλίδι.

Δείτε την αυτόνομη BMW R 1200 GS στο video που ακολουθεί:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics