Breaking News
20 Ιουνίου 2021

Άλκης Κυνηγάκης, Ανοιχτή θάλασσα - Ολυμπιακή Πρόκριση: Οι εκπληκτικές δηλώσεις του Έλληνα πρωταθλητή και του προπονητή του Βαγγέλη Κοζομπόλη
Γιάννης Κορακής


Στις 15 Αυγούστου του 2016 ο Σπύρος Γιαννιώτης έκανε όλους τους Έλληνες να ριγούν από συγκίνηση, καθώς μετά από μια συγκινητική κούρσα κατέκτησε το ιστορικό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ενώ στην τελευταία χεριά δεν μπόρεσε να πάρει το χρυσό. Εκείνη την ημέρα ο… «νέος Γιαννιώτης» -απ’ ό,τι φαίνεται- της ελληνικής κολύμβησης, ο Άλκης Κυνηγάκης, όπως μεταφέρει ο ίδιος με τις δηλώσεις του, επέστρεφε με το καράβι στην Αθήνα, είχε 40 πυρετό, αλλά δεν είχε πάρει τα μάτια του από την οθόνη της τηλεόρασης στο σαλόνι του καραβιού. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το τέλος αυτής της κούρσας. Όλο το καράβι σηκώθηκε όρθιο κλαίγοντας και χειροκροτώντας το Σπύρο Γιαννιώτη», τονίζει ο Έλληνας πρωταθλητής, που κατάφερε σήμερα (Κυριακή 20/6) να εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Και συμπληρώνει:

«Μακάρι να κάνω τους Έλληνες να σηκωθούν ξανά στο πόδι και να κλαίνε από συγκίνηση. Προς το παρόν κλαίω εγώ από συγκίνηση. Έκανα σήμερα το όνειρο μου πραγματικότητα και θα βρίσκομαι στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Ελπίζω να ακολουθήσω πιστά τα βήματα του Σπύρου Γιαννιώτη».

Ο προπονητής του Άλκη, ο Βαγγέλης Κοζομπόλης, υποστήριξε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το σημερινό αποτέλεσμα. Ο Άλκης έχει θέσει ως στόχο την διάκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, αλλά για να πετύχει αυτό το πράγμα έπρεπε πρώτα να προκριθεί. Τα κατάφερε σήμερα και απέδειξε ότι είναι ικανός να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην συγκεκριμένη κούρσα στους αγώνες του Τόκιο».

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Euro 2020: Το πρόγραμμα της Κυριακής [20/6]

 

Όλα τα ζώδια 20/06

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics