Breaking News
20 Φεβρουαρίου 2023

Η Κατερίνα Τόλιου θα είναι παρούσα από αύριο 21/02 και στο 2ο διαδοχικό τουρνουά του Ντίσελντορφ, που είναι της βαθμίδας Feeder του World Table Tennis.

Το 1ο της χρονιάς στη γερμανική πόλη διεξήχθη την περασμένη βδομάδα, από τις 14 έως τις 17/02 και η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια της παγκόσμιας κατάταξης αποκλείστηκε στον 2ο προκριματικό γύρο του απλού γυναικών. Στο ίδιο μέρος θα κάνει τώρα νέα χρήσιμα αγωνιστικά τεστ με στόχο πάντα να προχωρήσει όσο γίνεται περισσότερο. Το WTT Feeder Dusseldorf II διεξάγεται από τις 21 έως τις 24/02 στο Deutsches Tischtennis-Zentrum και σήμερα Δευτέρα διενεργήθηκαν οι κληρώσεις του απλού. Η Τόλιου βρίσκεται απευθείας και αυτή τη φορά στον 2ο γύρο των προκριματικών χάρη στη θέση της στον διεθνή πίνακα αξιολόγησης (νούμερο 189).

Στον 2ο γύρο, που γίνεται επίσης αύριο Τρίτη, θα συναντήσει είτε τη Λι Χόι Μαν Κάρεν από το Χονγκ Κονγκ είτε την Αριέλ Μπαρμπόσα από το Λουξεμβούργο, που αναμετρώνται νωρίτερα το πρωί.

ΜΕ 4 ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ YOUTH CONTENDER ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Στην Πορτογαλία θα συνεχιστούν οι ελληνικές παρουσίες στα WTT Youth Contender του 2023. Το ισχυρό τουρνουά θα γίνει από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου στη Βίλα Ρεάλ, τα αγόρια αγωνίζονται στο διάστημα 01-03/03 και τις δυνάμεις τους θα τσεκάρουν εκεί ο Γιάννης Μαλαμούδης του Ίφιτου Πατρών, ο Γιώργος Κοσμάς του ΔΑΟ Ταύρου, ο Πέτρος Λιώτσης επίσης ΔΑΟ Ταύρου και ο Κώστας Φάκαρος του Ποσειδώνα Λουτρακίου. Όλα τα παιδιά θα μετάσχουν σε δύο ηλικιακές κατηγορίες. Ο 17χρονος Μαλαμούδης στην Under 17 και την Under 19. Οι 15χρονοι Κοσμάς, Λιώτσης, όπως και ο 14χρονος Φάκαρος θ’ αγωνιστούν στην Under 15 και την Under 17. Επικεφαλής της αποστολής, που θ’ αναχωρήσει την Τρίτη 28/02, θα είναι ο προπονητής του ΑΣ ΦΕΑ Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Κωστόπουλος.

ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Α.ΜΕ.Α. ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ Η ΜΠΟΥΡΝΙΑ

Στους διεθνείς αγώνες για τα άτομα με αναπηρίες στο μεταξύ, η αρχή για τα ελληνικά χρώματα μέσα στο 2023 θα γίνει στην Αίγυπτο με την Ευανθία-Ειρήνη Μπουρνιά. Η κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στην κλάση 1 του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2022 θα πάρει μέρος στο ITTF Fa20 Egypt Para Open 2023, που α γίνει στην Γκίζα από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου. Θ’ αναχωρήσει την Πέμπτη 23/02 και θα συνοδεύεται από την προπονήτριά της Ελευθερία Νταουντάκη. Το τουρνουά έχει όλα τα ατομικά αγωνίσματα, αλλά όσον αφορά στο διπλό γυναικών και το διπλό μικτό τουλάχιστον προς το παρόν η Μπουρνιά είναι στη λίστα των αθλητριών, που δεν έχουν παρτενέρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

ΟΦΗ-Άρης 0-3 (vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics