Breaking News
30 Νοεμβρίου 2021

Πώς θα εξελιχθεί η μέρα, σύμφωνα με τα ζώδια; Πού πρέπει να επικεντρωθείτε;

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

Κριός
Οι σπατάλες που πιθανό να γίνουν σε μια έξαρση του shopping therapy, δεν θα σας βγουν σε καλό. Περιορίστε τις αγορές σας στα απολύτως απαραίτητα για να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Ταύρος
Ό,τι εκκρεμότητες έχετε, καλά θα κάνετε να τις τακτοποιήσετε με τις θετικές επιρροές των άστρων. Χαρίστε στον σύντροφό σας στιγμές γεμάτες ρομαντισμό και τρυφερά συναισθήματα.

Δίδυμοι
Μη σπάτε τα νεύρα των άλλων και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει, γιατί σας φορτίζουν αρνητικά. Αποφύγετε την ακαταστασία, τις συγκρούσεις και τις εντάσεις, προσέχοντας επίσης τις μετακινήσεις σας!!!

Καρκίνος
Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σας απογειώσουν, όσοι είστε ελεύθεροι. Μην τα δίνετε όμως όλα από την αρχή…

Λέων
Μη δίνετε σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Κοιτάτε την δουλειά σας, γιατί τα άστρα σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.

Παρθένος
Αφήστε αυτήν την μέρα να κυλήσει χαλαρά και μην κάνετε καμία βιαστική κίνηση. Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας με σαφείς στόχους και κινήσεις, που όμως δεν θα είναι εις βάρους των γύρω σας.

Ζυγός
Έχετε την τάση να θεωρείτε ότι τα πάντα είναι πολύπλοκα. Δείτε τα πράγματα απλά και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε περιττές συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις!

Σκορπιός
Εργασιομανείς είστε και σήμερα! Ακόμα και αν δεν εργάζεστε αυτή τη περίοδο, θα βρείτε να κάνετε κάτι στο σπίτι. Αισθάνεστε ψυχικά κουρασμένοι, αλλά η δημιουργική σας έμπνευση δεν σας έχει εγκαταλείψει.

Τοξότης
Κάποια δεδομένα στις σχέσεις σας πιθανό να αλλάξουν, παρόλο που μπορεί να μην είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε για κάτι τέτοιο. Τα λάθη όμως ήρθε η ώρα να πληρωθούν για να αποκατασταθεί η συμπαντική ισορροπία…

Αιγόκερως
Η μέρα χαρακτηρίζεται ευνοϊκή! Είναι δημιουργική και γεμάτη με ευχάριστες συναντήσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γεφυρώσετε ένα τυχόν χάσμα με το πρόσωπο που αγαπάτε, με την προϋπόθεση ότι είστε έτοιμοι για αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Υδροχόος
Κοιτάξτε να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας σήμερα και να προσπαθήσετε να σκεφτείτε ποιοι άνθρωποι από τον περίγυρό σας θέλουν το καλό σας. Μόνο έτσι θα καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι.

Ιχθείς
Τα αισθηματικά σας συνεχίζουν τη θετική τους πορεία, ειδικά σήμερα που είστε λίγο πιο αισιόδοξοι. Χαρείτε μια ερωτική βραδιά, είτε με το ταίρι σας, εάν είστε σε σχέση, είτε με κάποιο φλερτ που θα προκύψει, εάν είστε αδέσμευτοι.

Πηγή: alindakanaki.gr

Διαβάστε Επίσης

Σήμερα 29 Νοεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Πόρος: Παρών στο camp των «μπλε» ο Λευτέρης Αυγενάκης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics