Breaking News
19 Σεπτεμβρίου 2021

Βαγγέλης Λάσκαρης  
ΟΦΗ: Ανυπόμονος για «Γεντί Κουλέ» ο Επασί 

Τι είπε ο γκολκίπερ του ΟΦΗ εν όψει του ματς με την ΑΕΚ

 

ΟΦΗ: Ο Ντεβί Επασί μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας για το προσεχές ματς με την ΑΕΚ, το ντεμπούτο του κόντρα στον Άρη και άλλα πολλά.

Αρχικά ανέφερε για τις πρώτες του υποχρεώσεις στη Super League 1: «Στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, η ομάδα ήταν πολύ καλή, ήμασταν πολύ δυνατοί αμυντικά ως σύνολο. Όσον αφορά εμένα, ήταν το πρώτο μου επίσημο ματς με τον ΟΦΗ και είχα καλή απόδοση, καθώς δεν δεχθήκαμε γκολ.

Ο επόμενος αγώνας κόντρα στην ΑΕΚ θα είναι στην έδρα μας με τους φιλάθλους μας και ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους γιατί από όσα έχω ακούσει και δει στην πόλη είναι πολύ καλοί. Ανυπομονώ να τους νιώσω πίσω από την εστία μου.

Ο αγώνας με την ΑΕΚ θα είναι δύσκολος, όπως και αυτός με τον Άρη, γιατί είναι μια δυνατή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Όμως κι εμείς έχουμε ποιότητα, παίζουμε στην έδρα μας παρουσία των φιλάθλων μας. Θα είναι δυνατό και πολύ καλό παιχνίδι».

Ακολούθως πρόσθεσε: «Σχετικά με τη συμμετοχή μου με την Εθνική ομάδα του Καμερούν, ήταν τα πρώτα μου επίσημα ματς. Στο πρώτο νικήσαμε με 2-0 απέναντι στο Μαλάουι, ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι στην έδρα μας.

Το δεύτερο ήταν ένα δύσκολο ματς κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, όπου ηττηθήκαμε με 2-1, αλλά έχουμε ακόμα τέσσερις αγώνες τον Οκτώβρη και τον Νοέμβρη, γα τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Αισθάνθηκα περήφανος παίζοντας με την Εθνική Καμερούν. Και για την οικογένειά μου που ήταν εκεί. Το να παίξω με την Εθνική ήταν πολύ καλό για εμένα και με έκανε περήφανο».
sportime.gr
Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα 19/09/2021[vid]

 

 

 

NBA: Απολαύστε τις 100 κορυφαίες φάσεις της σεζόν που ολοκληρώθηκε [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics