Breaking News
13 Αυγούστου 2019

Με ακόμη δύο μετάλλια ολοκληρώθηκε η άκρως επιτυχημένη ελληνική παρουσία στην 3η στάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Πάλης στην Αμμο.

 

Ο Αγγελος Κουκλάρης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους παίδες στα +70κ. και ο Γιώργος Τσακνάκης το ασημένιο στα +80κ. στους έφηβους. Με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η διοργάνωση, καθώς να θυμίσουμε η Κατερίνα Πιτσιάβα είχε κατακτήσει το χρυσό στις γυναίκες.

Ο Αγγελος Κουκλάρης νίκησε διαδοχικά τους Ντούσκοφ (Μολδαβία), Χότφριντ (Ουκρανία), Γκραμπόβσκι (ΗΠΑ) και Ζιχανχίροφ (Ουκρανία). Ο Ελληνας πρωταθλητής στον ημιτελικό επικράτησε με 3-2 του Εσθονού Χελίστε και στον τελικό νίκησε τον Τούρκο Σκέλεν με 3-1. Ο Γιώργος Τσακνάκης επιβλήθηκε διαδοχικά των Κάγια (Τουρκία), Τουρκάν (Μολδαβία), Μπιριούκοφ (Ουκρανία). Στον ημιτελικό επικράτησε του Αυστριακού Χούστερ με 3-2, αλλά στον τελικό ηττήθηκε από τον Ουκρανό Ντόβαχλιουκ με 3-0. Στους έφηβους ο Γιώργος Γκίρνης κατέλαβε την 4η θέση. Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο έχασε από τον Τσιφλικι (Ουκρανία) με 4-0. Τέλος στους παίδες ο Ρολάν Αρντάσεφ στα 70κ. των Παίδων κατέλαβε την 5η θέση.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics