Breaking News
02 Νοεμβρίου 2019

Οι Αλέξανδρος Παπαδάτος και Νικόλαος Ιωσηφίδης κατέκτησαν το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κωφών που διεξάγεται στην Λευκορωσία.



Μοναδικές στιγμές ζει η ελληνική Πάλη στην Λευκορωσία. Οι Αλέξανδρος Παπαδάτος και Νικόλαος Ιωσηφίδης διακρίθηκαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κωφών, ανέβηκαν στο βάθρο και μας χάρισαν μεγάλες στιγμές χαράς.

Ο Παπαδάτος ήταν ασταμάτητος και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Ο Ελληνας πρωταθλητής νίκησε διαδοχικά τους Εβγενίλ Ζελτουκί (Ρωσία) με 3-0, Σερίλ Ντράγκαν (Ουκρανία) με 4-1, τον Μεχμέτ Ουσάλ (Τουρκία) με 2-1 και τον Γιαχέρ Χιλβέι (Λευκορωσία) με 2-1 και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Από την άλλη ο Νίκος Ιωσηφίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Στο πρώτο παιχνίδι έκαμψε την αντίσταση του Αλεκσέι Καλέσνι με 5-2. Στο δεύτερο παιχνίδι ο Ελληνας πρωταθλητής ηττήθηκε από τον Ρώσο Μουκαμέντ Ταϊρόβ με 10-6. Στη συνέχεια σε ένα συναρπαστικό ματς ο Ιωσηφίδης νίκησε με 13-12 τον Ουκρανό Βλαντιμίρ Ιλίνκοβ, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι ξεπέρασε το εμπόδιο του Τούρκου Κεμάλ Ιλντίζ με πτώση.

Ο Αλέξανδρος Παπαδάτος μετά την επιτυχία του δήλωσε στο σάιτ της ελληνικής ομοσπονδίας Πάλης: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που κατέκτησα την πρώτη θέση στην Ευρώπη. Οι αγώνες ήταν πολύ δύσκολοι και είχαν υψηλό επίπεδο αλλά με τον δάσκαλο μου Νίκο Απόστολου είχαμε δουλέψει μεθοδικά και κάναμε πολύ καλη προετοιμασία στην προπόνηση και με σωστή τακτική στους αγώνες, φτάσαμε στην επιτυχία. Ευχαριστώ όλους που ήταν δίπλα μου την οικογένεια μου την γυναίκα μου, τα αδέρφια μου, την ομοσπονδία Κωφων και τον δάσκαλο μου Νίκο Απόστολου που είναι πάντα δίπλα μου και μαζί φτάνουμε στην κορυφή".

Τέλος ο Νίκος Ιωσηφίδης επεσήμανε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που πάλεψα για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλους αγώνες με τόσο υψηλό επίπεδο και κατάφερα να κατακτήσω το ασημένιο μετάλλιο. Στην προσπάθεια μου αυτή ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ήταν διπλά μου: την οικογένεια μου, τον δάσκαλο μου Θεόδωρο Ηλιαδη και τον Σύλλογο μου. Ακομη θελω να ευχαριστησω τον δάσκαλο Νικο Αποστολου και τον συναθλητή μου Παπαδατο Αλεξανδρο που ολοι μαζί σαν οικογένεια αγωνιστήκαμε και ήρθε η επιτυχία. Ειμαι πολύ ευτυχισμένος που κατάφερα να σηκωθεί ψηλά η Ελληνική σημαία και ακούστηκε το όνομα της Πατρίδας μας".
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics