Breaking News
29 Ιανουαρίου 2023

Θα δώσει τη «μάχη» ο ΟΦΗ, με τον κόσμο του στο «Καραϊσκάκη»!Θα δώσει τη «μάχη» ο ΟΦΗ, με τον κόσμο του στο «Καραϊσκάκη»!


Αγώνας πρόκληση για τον ΟΦΗ σήμερα (16:00, Cosmote Sport 1) στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Η αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική της Super League έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, όμως στην ομάδα του Ηρακλείου είναι έτοιμοι να δώσουν το 100%.
Στην προσπάθεια τους να είναι ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν το μέγιστο δυνατό, θα έχουν και την συμπαράσταση των φιλάθλων τους.



Οι οπαδοί του ΟΦΗ που ταξίδεψαν από το Ηράκλειο, μαζί με αυτούς από την Αθήνα, θα δημιουργήσουν τον δικό τους «πυρήνα» σε ξεχωριστή θύρα του γηπέδου.


Ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 3-4-3, ενώ η πιθανότερη 11αδα θα αποτελείται από τους Μανδά, Βούρο, Πασαλίδη, Διαμαντή, Λάρσον, Τοράρινσον, Ντιουσέ, Περέα, Μπαλογιάννη, Τοράλ και Ντίκο.


Από:Καλιακάκης Γιάννης

neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς 0-3

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics