Breaking News
16 Ιουνίου 2020

Νόβακ Τζόκοβιτς, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ διασκέδασαν με τη ψυχή τους στο Βελιγράδι, κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 



ΟΝόλε πήγε τους φιλοξενούμενους του στο Lafayette Cuisine Cabaret Club και τα αγόρια της παρέας χόρεψαν ξέφρενα, σε πολλές περιπτώσεις, χωρίς τις μπλούζες τους.

Ήταν ένα αξέχαστο πάρτι για τους κορυφαίους τενίστες που πήραν μέρος στο Adria Tour του Βελιγραδίου, με τον Τζόκοβιτς να νιώθει μεγάλη χαρά που φιλοξένησε τους φίλους του στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ελπίζουμε, μόνο, να μην τους βγει ξινός ο χορός αφού ο Νόλε ελέγχεται για κορονοϊό μετά την παρουσία του σε φιλικό αγώνα μπάσκετ, τις προηγούμενες ημέρες, μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα παίκτη της Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Δείτε δύο χαρακτηριστικά βίντεο από το ξέφρενο πάρτι σε κλαμπ του Βελιγραδίου.

Πηγή: Tennis24

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics