Breaking News
15 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Ρονάλντο χάρισε τη φανέλα του σε γυναίκα σεκιούριτι που χτύπησε κατά λάθος στην προθέρμανση!


Ο 36χρονος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτύπησε άθελά του μια γυναίκα σεκιούριτι στο χθεσινό παιχνίδι με τη Γιουνγκ Μπόις, χαρίζοντάς της μετά το τέλος του αγώνα τη φανέλα του.


Κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης στη Βέρνη ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Γιουνγκ Μπόις για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, ο Κριστιάνο Ρονάλντο χτύπησε άθελά του με την μπάλα στο κεφάλι μια γυναίκα σεκιούριτι που βρισκόταν πίσω από το τέρμα.
Ο 36χρονος άσος έσπευσε αμέσως στο σημείο για να δει αν είναι καλά καλά στην υγεία της. Μάλιστα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα 2-1 των «κόκκινων διαβόλων» με ανατροπή παρά το γκολ που σημείωσε ο ίδιος στο πρώτο ημίχρονο, έτρεξε προς το σημείου που βρισκόταν η φρουρός, χαρίζοντάς της τη φανέλα του!

Εκείνη, εμφανώς χαρούμενη και έκπληκτη, πόζαρε με την εμφάνιση σαν μικρό... παιδί!
Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης:

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics