Breaking News
16 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΟΦΗ έδειξε στους ανταγωνιστές πως φέτος... θα είναι ΟΦΗ

 

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με θετικό πρόσημο το εφετινό πρωτάθλημα και ετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση, το παιχνίδι με την ΑΕΚ, σε ένα back to back προκλήσεων και αγώνων υψηλών απαιτήσεων και συνθηκών.

Η εύκολη ερμηνεία είναι ότι το πρόγραμμα του ΟΦΗ στην αρχή είναι δύσκολο. Η άλλη ερμηνεία είναι ότι παρουσιάζεται στον Όμιλο η δυνατότητα να δείξει από την αρχή στους αντιπάλους του ότι εφέτος θα είναι μία κανονική ομάδα, δυσκολοκατάβλητη που θα δείχνει τα... δόντια της και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι η εύκολη λεία.

Η ισοπαλία με τον Άρη και ο τρόπος που αυτή ήρθε έφερε ψυχολογική τόνωση σε τεχνικό τιμ, παίκτες, αλλά και σε ολόκληρο τον οργανισμό. Όχι για το αποτέλεσμα αυτό καθ' αυτό, αλλά για την εμφάνιση που ζέστανε τον κόσμο και έκανε τις άλλες ομάδες να καταλάβουν πως εφέτος ο ΟΦΗ αλλάζει.

Αυτή είναι η ουσία και πάνω σε αυτό πρέπει να «χτίσει» ο ΟΦΗ. Έχει το μομέντουμ και συνάμα την ευκαιρία απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο να δείξει τις δυνατότητές του και να διώξει κάθε αμφισβήτηση.

Το ότι ο ΟΦΗ ενισχύθηκε είναι δεδομένο. Το ότι έχει έναν έμπειρο προπονητή, επίσης. Το ότι έχει τη δυνατότητα να στοχεύσει ψηλά και να δικαιωθεί ο Μηνάς Λυσάνδρου ως προς την οριοθέτηση των στόχων, πρέπει να το αποδείξει. Δεν φτάνει ένα ματς.

Ήδη ξεχάστηκε η ισοπαλία στο «Βικελίδης». Θέλει συνέχεια, θέλει μία σειρά αποτελεσμάτων και -κυρίως- εμφανίσεων για να τονιστεί με εμφατικό τρόπο η... επιστρΟΦΗ.

Το σίγουρο είναι -και αυτό φάνηκε στον αγώνα της Δευτέρας- πως ο ΟΦΗ γίνεται ξανά μία ομάδα που θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Θα γίνει μία ομάδα που θα φτύνεις αίμα για να πάρεις αποτέλεσμα. Χτίζει ξανά χαρακτήρα νικητή και γιγαντώνεται. Μπροστά είναι η πρόκληση του αγώνα με την ΑΕΚ. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα όπως λέει ο θυμόσοφος λαός. Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία του Ομίλου να «φωνάξει» για την εφετινή του παρουσία.

capitano.gr

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα 16 Σεπτεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

Πόρος: Δανείστηκε νεαρό άσο από τον Ηρόδοτο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics