Breaking News
19 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΑΕΚ μπήκε με το… δεξί στο πρωτάθλημα, ωστόσο θέλει να δώσει συνέχεια τόσο σε επίπεδο αποτελεσμάτων, όσο και στην αγωνιστική εικόνα που έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τους νεοφώτιστους.

 

Η ΑΕΚ ξεκίνησε εντυπωσιακά το φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-0 του Ιωνικού στο ΟΑΚΑ και απόψε θέλει να φτάσει στη δεύτερη νίκη της, απέναντι στον πάντα επικίνδυνο, ΟΦΗ.

Από την άλλη, η ομάδα της Κρήτης φάνηκε σκληρό καρύδι κόντρα στον Άρη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποχωρώντας με τον πρώτο βαθμό του (0-0) για τη φετινή σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι σε ό, τι αφορά το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ, ο Πέτρος Μάνταλος ξεπέρασε σε χρόνο-ρεκόρ το διάστρεμμα που είχε υποστεί στην προπόνηση της Παρασκευής (17/9) και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Αντίθετα από τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Στους Κρητικούς τα προβλήματα είναι πιο πολλά, καθώς το Σάββατο (18/9) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα οι Μαρινάκης, Τοράλ, Μεγιάδο, Στάικος και Τσιλιανίδης.
onsports.gr
Διαβάστε επίσης:

Τρίτη θέση για την Ντουντουνάκη στα 100 μ. πεταλούδα

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics