Breaking News
16 Ιανουαρίου 2022

Την πρώτη προπόνηση στην Κρήτη μετά την περασμένη Τρίτη πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.


Επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου στη βάση της η Κρητική ομάδα μετά τα εκτός έδρας παιχνίδια με Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΟΚ. Το Κυριακάτικο πρόγραμμα περιλάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίσθηκαν στην αναμέτρηση της Τούμπας.

Τη Δευτέρα (17/01) οι ποδοσφαιριστές της Κρητικής ομάδας θα απολαύσουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το μεσημέρι της Τρίτης ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το Σαββατιάτικο (22/01, 17:15) εντός έδρας παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (16/01) η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ.


Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι, έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιλάμβανε άσκηση τεχνικής πάσας, παιχνίδι κατοχής, παιχνίδι μικρών σχέσεων και τρεξίματα υψηλής έντασης.

Ο Πασχάλης Στάικος συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος, με τον Δημήτρη Σωτηρίου να ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος αυτού. Ο Abdul Weiss συνέχισε ατομικό πρόγραμμα.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Devis Epassy, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Καμερούν.

Αύριο, Δευτέρα (17/01), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (18/01) στις 12:00.»
athlitiko.gr

Διαβάστε Επίσης

Η Δώρα Γκουντούρα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξιφασκίας.

 

 

 

Όλα τα ζώδια 16/01

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics