Breaking News
26 Μαΐου 2023

Kωπηλασία: Τελικό στο Eυρωπαϊκό η Αναστασιάδου, τον διεκδικεί κι.o Nτούσκος!



Η Eυαγγελία Αναστασιάδου εξασφάλισε στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας, στην Σλοβενία, την παρουσία στον τελικό, ενώ ο Στέφανος Ντούσκο πέρασε στον ημιτελικό της διορφγάνωσης

Kωπηλασία: Τελικό στο Eυρωπαϊκό η Αναστασιάδου, τον διεκδικεί κι.o Nτούσκος!
Μεγάλες προσδοκίες γέννησαν οι Έλληνες εκπρόσωποι από την πρεμιέρα τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μπλεντ.

Στην Σλοβενική λίμνη, επετεύχθη από την πρώτη μέρα των αγώνων η παρθενική πρόκριση σε τελικό (με την ελπίδα ότι θ’ ακολουθήσουν κι άλλες, όπως και παρουσίες στα βάθρα).

Διαβάστε Επίσης
Μαθημένος στα δύσκολα ο Θρύλος
Την αρχή έκανε η Ευαγγελία Αναστασιάδου. Με χρόνο 7.48.56 η πρωταθλήτρια του σκιφ ελ. βαρών τερμάτισε πρώτη στην σειρά της και μάλιστα εύκολα, καθώς η δεύτερη ακολούθησε έξι δευτερόλεπτα πίσω.

Πρώτος τερμάτισε και ο Στέφανος Ντούσκος στο σκιφ. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο τερμάτισε άνετα πρώτος στην σειρά του με χρόνο 6.54.62 και σήμερα θα αγωνιστεί στον ημιτελικό.

Δεν θα είναι ο μόνος...

Στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού έδωσαν μάχη για την δεύτερη θέση στην σειρά τους, με τα πληρώματα της Ελβετίας και της Αυστρίας, που θα έδινε το εισιτήριο για τα ρεπεσάζ με στόχο τον τελικό. Τελικά κατάφεραν να κρατήσουν την θέση αυτή με χρόνο 7.06.65 και θα έχουν δεύτερη ευκαιρία για τον τελικό.

Στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής τερμάτισαν δεύτεροι στην σειρά τους με χρόνο 6:30.87 πίσω από το ιταλικό πλήρωμα, αλλά αυτό ήταν αρκετό για να τους στείλει στα σημερινά ημιτελικά.

Στα ρεπεσάζ του σκιφ θα αγωνιστεί η Ευαγγελία Φράγκου. Η βορειοελλαδίτισσα πρωταθλήτρια τερμάτισε 5η στη σειρά της με χρόνο 8.03.06 και έτσι ελπίζει μέσω επαναληπτικών να συνεχίσει.

Στη δίκωπο τέλος, οι Δημήτρης και Ζήσης Μπουκουβάλας δεν κατάφεραν να προχωρήσουν καθώς τερμάτισαν έκτοι στη σειρά τους με χρόνο 7.04.52. Θα αγωνιστούν ωστόσο στα επαναληπτικά.
Fosonline.gr

Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 25 Μαΐου γιορτάζουν

 

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 25/05/2023

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics