Breaking News
15 Μαρτίου 2020

Το δικό του «λιθαράκι» στη μάχη εναντίον του κορωνοϊού βάζει ο Πορτογάλος σταρ, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα στην πατρίδα του.

 



Την απόφαση να μετατρέψει τα ξενοδοχεία του σε κλινικές, όπου θα νοσηλεύονται άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, έλαβε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με πορτογαλικά αλλά και ισπανικά δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους θα πληρώσει ο ίδιος τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, στη μάχη εναντίον του ιού που έχει «παγώσει» όλες τις αθλητικές – και όχι μόνο – δραστηριότητες σε όλον τον κόσμο.

Εν τω μεταξύ, ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Γιουβέντους παραμένει σε καραντίνα μαζί με την οικογένειά του στη Μαδέιρα μετά το κρούσμα του ιού με τον Ντανιέλε Ρουγκάνι στη «Γηραιά Κυρία».
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics