Breaking News
16 Απριλίου 2020

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague Τζόρντι Μπερτομέου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου κάνοντας αναφορά στην επόμενη μέρα της Euroleague μετά τον κορονοϊό.

Ο Μπερτομένου ανέφερε πως εξετάζονται διάφορα φορμάτ για το φινάλε της φετινής σεζόν, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν μέχρι τα τέλη Ιουλίου ώστε να μην επηρεαστεί η επόμενη ενώ δεν απέκλεισε ακόμα και τη ακύρωση της σεζόν «αν χρειαστεί» όπως είπε χαρακτηριστικά. Στην αρχική του τοποθέτηση, είπε:: «Όταν θα ξέρουμε ότι δεν υπάρχει ρίσκο, θα επανεκκινήσουμε τη σεζόν. Και θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με αυτό το φορμάτ. Κι έχουμε ένα πρωτόκολλο που περιλαμβάνει κάποιες μέρες για επιστροφή των παικτών στις χώρες των ομάδων, δύο εβδομάδες καραντίνας και τουλάχιστον δύο εβδομάδες προετοιμασίας. Προφανώς το F4 δεν θα διεξαχθεί τον Μάιο στην Κολωνία, αλλά είμαστε σε διαρκή επικοινωνία για να βρεθούν άλλες ημερομηνίες.

Είναι πιθανό να μην μπορέσουμε να κρατήσουμε το τρέχον φορμάτ. Δουλεύουμε σε εναλλακτικά πλάνα, όπως το να ολοκληρωθεί η σεζόν σε μία χώρα και το να διεξαχθεί Final 8 αντί για Final 4. Προφανώς, δουλεύουμε και σε πλάνα για το Eurocup. Υπάρχουν μόνο οκτώ ομάδες εκεί. Δουλεύουμε σε σενάρια, όπως αυτό για τη λήξη σε μία χώρα.

Μιλάμε καθημερινά με άλλες διοργανώσεις, ώστε να καθιερώσουμε υψηλού επιπέδου περίθαλψη για όλους. Θέλουμε να παρέχουμε ένα περιβάλλον ασφαλείας. Δουλεύουμε για όλα αυτά, αλλά σήμερα δεν μπορούν να υπάρξουν αποφάσεις. Υπάρχει αβεβαιότητα παντού, αλλά έχουμε αφοσίωση από τους φιλάθλους. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους για τη στήριξη που παρέχουν. Σκεφτόμαστε επίσης το μέλλον. Η αθλητική βιομηχανία θα έχει προφανώς επιπτώσεις. Ξέρουμε ότι πρέπει να βγούμε από αυτή την κρίση προετοιμασμένοι, με ξεκάθαρες ιδέες και πιστεύω ότι αυτή η κρίση θα μας δώσει επιχειρήματα, ώστε να συνεχίσουμε τα projects μας. Έχουμε όμως χρόνο να μιλήσουμε για όλα αυτά».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics