Breaking News
29 Απριλίου 2020

ΟΤζόρντι Μπερτομέου επιβεβαίωσε δημόσια την επιθυμία του να ολοκληρωθεί η σεζόν στην Ευρωλίγκα. Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ισχυρός ανδρας της διοργανώτριας αρχής, στον Ρωσικό ιστότοπο sport.ru τόνισε ότι θα καταβληθεί κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

 

Μεταξύ άλλων ανέφερε και τα εξής: ''Από τις 12 Μαρτίου που αναστείλαμε τo πρωτάθλημα εξετάσαμε όλες τις πιθανές επιλογές για τη συνέχιση της σεζόν. Στη συνεδρίαση των μετόχων της ΕuroLeague που πραγματοποιήθηκε στις 23 Απριλίου, οι ομάδες συζήτησαν πιθανά προβλήματα: προβλήματα με την μετακίνηση, με τις μεταφορές, με κλειστά σύνορα... Ταυτόχρονα, όλοι ομόφωνα, χωρίς καμία εξαίρεση, ενέκριναν τη νέα μορφή του τουρνουά και τους όρους υπό τους οποίους θα πρέπει να συνεχιστούν. Αν οι κυβερνήσεις και οι αρχές κάθε χώρας μας επιτρέψουν να οργανώσουμε παιχνίδια και αν κάνουμε ό,τι πρέπει για να υπάρξει ασφάλεια για τους παίκτες και τις ομάδες, τότε είμαι πεπεισμένος ότι πρέπει να ολοκληρώσουμε την σεζόν. Πρέπει να το κάνουμε αυτό, όχι γιατί έχουμε υποχρέωση προς τους συνεργάτες μας, αλλά και κυρίως γιατί έχουμε υποχρέωση προς τους φιλάθλους μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να τους δώσουμε αυτό που αγαπούν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, δηλαδή το μπάσκετ υψηλού επιπέδου''.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics