Breaking News
07 Ιουλίου 2019

Η εθνική ομάδα μπάσκετ των εφήβων αντιμετωπίζει σήμερα (7/7-15:30) στα Δύο Αοράκια την Αυστραλία στην αναμέτρηση για τις θέσεις 9-10 του παγκοσμίου κυπέλλου και θέλει τη νίκη για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της στη διοργάνωση .

Οι διεθνείς κατάφεραν μετά τη νίκη επί της Αργεντινής, να πάρουν μια μίνι εκδίκηση από τους Λατινοαμερικάνους για την ήττα τους στη φάση των ομίλων και πλέον έχουν τη δυνατότητα να αποδείξουν πως άξιζαν κάτι καλύτερο στη συγκεκριμένη διοργάνωση. 

Ο Γιάννης Καστρίτης θέλει από τους παίκτες του να παρουσιάσουν και στο ματς με τα “καγκουρό” το καλό τους αγωνιστικό προφίλ, προκειμένου να πάρουν τη νίκη. Στο πρόγραμμα της ημέρας δεσπόζει ο μεγάλος τελικός (20:30), στον οποίο οι ΗΠΑ θα διεκδικήσουν το έβδομο τρόπαιο της ιστορίας τους κόντρα στο Μάλι, το οποίο κατέκτησε ήδη το πρώτο μετάλλιο αφρικανικής χώρας σε παγκόσμιο κύπελλο μπάσκετ, σε όλες τις ηλικίες. Στον μικρό τελικό, θα αναμετρηθούν οι Γαλλία με την Λιθουανία (18:00).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics