Breaking News
03 Σεπτεμβρίου 2019

Η Ελλάδα είναι ένα από τα φαβορί για να κατακτήσει ένα από τα μετάλλια στο Μουντομπάσκετ, κάτι που δεν το λέμε μόνο εμείς στη χώρα μας.

Έτσι αντιμετωπίζουν την Εθνική μας άπαντες στο εξωτερικό, καθώς αναγνωρίζουν τόσο την ποιότητα που διαθέτει στο ρόστερ της, όσο και την δυναμική του MVP του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η ήττα από την Βραζιλία (79-78), όμως, έβαλε την "γαλανόλευκη" σε μπελάδες ενόψει της συνέχειας.

H Εθνική μας την Πέμπτη (5/9, 15:00) θα αντιμετωπίσει τη Νέα Ζηλανδία και για να περάσει στην επόμενη φάση θέλει πάση-θυσία τη νίκη.

Στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, όμως, ο 6ος όμιλος, στον οποίο λαμβάνει μέρος η χώρα μας, συγχωνεύεται με τους νικητές από τον 5ο όμιλο, στον οποίο αγωνίζονται οι ΗΠΑ, η Τουρκία, η Τσεχία και η Ιαπωνία.

Κάτι που σημαίνει πως στον νέο όμιλο που θα δημιουργηθεί, θα λάβουν μέρος η Βραζιλία η οποία εξασφάλισε την πρόκριση, η Ελλάδα στο ενδεχόμενο που νικήσει τη Νέα Ζηλανδία, συν δύο ομάδες από τον 5ο όμιλο.

Αν επικρατήσει η λογική, τότε θα περάσουν οι ΗΠΑ και η Τουρκία, εκτός αν κάνει την έκπληξη η Τσεχία. Η κάθε ομάδα που θα αγωνιστεί στη β’ φάση, να τονίσουμε πως θα δώσει δύο ματς, καθώς θα μεταφέρει το αποτέλεσμα με την ομάδα που είχε στον όμιλο της στη πρώτη φάση.

Η χώρα μας, λοιπόν, θα μπει στη δεύτερη φάση (αφού νικήσει τη Ν. Ζηλανδία) μετρώντας μία ήττα! Αυτή από τη Βραζιλία. Αντίστοιχα η Βραζιλία θα μπει με μία νίκη.

Για να προκριθεί η Ελλάδα στους «8» χρειάζεται δύο νίκες. Αυτό σημαίνει ότι η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, θα πρέπει να κάνει υπέρβαση και να κερδίσει τις ΗΠΑ και την Τουρκία για να πλασαριστεί στις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου.

Σε περίπτωση ήττας από τις ΗΠΑ, θα θέλει μία νίκη απέναντι στην Τουρκία και θα περιμένει μετά συνδυασμό αποτελεσμάτων μήπως και σταθεί τυχερή στις διαφορές των πόντων!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics